Cepat! Apakah obsesi Trader Joe anda? Saya pasti anda boleh mengetepikan mereka dan memberi amaran tentang mereka dengan panjang lebar. (Walaupun kita berada di sana, adakah anda mencuba gingermints yang mereka miliki di checkout? Saya sudah diketahui untuk membuat perjalanan hanya untuk mereka.) Tapi rasa apa? Terdapat harta karun yang berada di bawah hidung kami sepanjang masa yang saya rasa anda tidak perasan. Saya tahu saya tidak.

Dan apabila saya katakan ia berada di bawah hidung anda, saya maksudkan itu secara literal – sekurang-kurangnya jika kawasan bunga di Pedagang Joe anda betul ketika anda berjalan seperti itu di saya. Saya sudah menjadi penggemar bunga mereka, tetapi tidak mempercayai kemampuan mengatur saya cukup untuk membeli bunga campuran dan pertandingan, memilih sebaliknya untuk tandan yang sudah-sudah yang sudah selesai. Tetapi di sana bersembunyi bersama dengan bunga individu dan pengisi pengatur adalah yang terbaik $ 2.99 mendapati anda belum membeli.

The Under $ 5 Floral “Filler” You’re Passing Up but Should not

(Kredit imej: Rip & Tan)

Saya bercakap mengenai kayu putih.

Anda mungkin melihat eukalalkus muncul sebagai ramuan dalam segala hal dari ubat-ubatan sejuk ke produk kecantikan, tetapi anda juga boleh membeli kayu putih itu sendiri … lebih baik, terutamanya cabang-cabang berdaun dari kayu putih besar, pokok yang berasal dari Australia.

Ia sangat serba boleh, dan harga murah. Jika anda suka mempunyai bunga segar di rumah anda, seperti editor terapi Apartment Arlyn, tetapi tidak mempunyai belanjawan untuk profusions bunga yang tidak berkesudahan, kayu putih adalah jawapan yang elegan. Daun-daun yang indah menambah sentuhan hijau yang membuat rumah merasa lebih bahagia, dan garis-garis yang mudah dan bersih tumbuhan menambah nota rahmat di mana sahaja anda memaparkannya.

Batang tunggal boleh merangsang bilik, sementara tandan pasangan menambah drama utama. Dan mereka tidak perlu memasuki pasu. Ambil berputar di sekitar Pinterest dan anda boleh menemui beberapa idea yang menyeronokkan untuk menggantungkan kayu putih. Kegemaran saya? Aromaterapi DIY anda sendiri dengan menggantungnya di bilik mandi di mana stim mengeluarkan minyak wangi cantik.

Tetapi tunggu, ada lagi! Ya, kawan baru kami murah, tapi kayu putih juga bertahan lama. Arlyn mendapat dua minggu dari tangannya – itu lebih panjang daripada apa-apa bunga yang saya boleh ingat membeli. Ingin menyimpannya lebih lama? Anda juga boleh memelihara mereka, seperti pasukan di Merrythought.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Dana M. @bourbonbarbarella (@vertigolouisville) pada

Saya telah mencari bunga yang boleh saya masukkan ke dalam Airbnb saya yang tidak akan tenggelam apabila tetamu berada di sini lebih daripada beberapa hari (saya tidak akan melupakan keadaan poinsettia sedih, yang dimakan dengan niat baik ketika saya mempunyai tetamu lebih cuti!) dan saya fikir saya telah menemuinya. Bahagian yang sukar sekarang akan menentukan cara tercantik untuk memaparkannya!

Adakah anda membeli bunga di Trader Joe? Yang mana satu? Adakah anda telah mengambil apa-apa jenis kayu putih sebelum ini?