Ada orang yang suka daging. Dan kemudian, di bawah kategori yang sama, ada orang yang benar-benar seperti daging; Ron Swansons anda dunia sebenar, jika anda mahu. (Terdapat juga orang yang tidak suka atau makan daging, tetapi demi kisah ini, kita hanya akan meninggalkan orang-orang itu daripada itu.)

Ia tidak disyorkan (oleh doktor atau akauntan!) Untuk makan stik setiap hari (lihat di bawah), tetapi rakan-rakan yang mencintai daging dapat menunjukkan cara mereka yang karnivora tanpa memanggang tulang T setiap malam. Hanya dapatkan mereka salah satu hadiah stik bertema yang menyeronokkan ini.

Lebih banyak daging merah: Sekiranya Anda Makan Daging Merah? Ya atau tidak?

  1. Anjing mencicit mainan, $ 10: Sekiranya rakan anda mempunyai anjing (atau hanya mahu), inilah mainan yang mewah untuk Fido. Ia juga terapung jika ia berakhir di kolam untuk sebab tertentu.
  2. T-Shirt Steak, dari $ 24 di ChummyTees: Kami telah menyatakan cinta kami untuk mesej cerdas ini di papan dirasakan, dan sekarang di sini terdapat baju. Ya sila! Ia benar-benar membuat kita tertawa setiap masa.
  3. T-Bone Steak Stud Earrings, $ 10 di ObessoriesLA: Daging mentah tidak biasanya membuat perhiasan yang terbaik, tetapi sesuatu tentang anting-anting kecil ini (mungkin fakta bahawa mereka terbuat dari plastik?) Hanya berfungsi.
  4. Naturel T-Bone Steak Pin, $ 18 di Pintrill: Jika rakan anda tidak mempunyai telinga yang menusuk, pin geometri ini boleh pergi pada ransel atau jaket jean. Hanya bertindak cepat – ia hanya boleh didapati dalam kuantiti terhad!
  5. Bacon & Steak 8×10 Print, $ 12 di BetonParkPrints: Bunyi seperti dapur ini layak mendapat Anugerah James Beard. Atau Bintang Michelin? Cetakan tersedia dalam saiz dan warna lain, jadi anda boleh membuat karya yang pasti akan digantung oleh sahabat anda. Rangka tidak dimasukkan.

Bonus: Kertas Pembungkus Steak, $ 20 untuk dua helai di Gift Couture: Kerana anda perlu membungkus hadiah ini entah bagaimana.