(Kredit imej: Michael Wiltbank)

Hanya ada sesuatu tentang makanan yang dibentuk dengan tipis yang menjadikannya lebih kecil. Itu betul-betul kenapa kita benar-benar jatuh cinta dengan gigitan puff pastri halus. Pilih bentuk apa sahaja yang anda suka, tetapi bintang-bintang mempunyai razzle yang tepat untuk jam gembira. Orang-orang ini juga mempunyai debu paprika yang dihisap di atas untuk mereka, jadi mereka rasa cukup elegan ketika dipasangkan dengan segelas wain. Dan jika anda tertanya-tanya apa wain akan menjadi yang terbaik, kami mendapat jawapan untuk anda.

Bites Smoke Puff Star: Watch the Video

App 3-Bahan yang Datang Bersama-sama di bawah 10 Minit

Sekiranya anda mempunyai kotak pastri dalam pembeku anda, anda mempunyai semua yang anda perlukan untuk membuat snek koktel ini. Potong adunan dicair menggunakan pemotong cookie berbentuk bintang mini (apa-apa bentuk kecil yang anda akan lakukan), beri mereka dengan mencuci telur, debu mereka dengan paprika yang dihisap dan bakar. Paprika meminjamkan rasa yang kaya dan berasap yang benar-benar membuat gigitan ini terpisah, tetapi jika anda tidak memegangnya, jangan pecah – serbuk bawang putih, Parmesan parut, atau hanya garam dan lada masih akan menyebabkan orang ramai yang menyenangkan camilan.

(Kredit imej: Michael Wiltbank)

Buatlah Parti! Apa Wain untuk Minum

Snek koktel yang mudah seperti bintang pastri ini memerlukan sesuatu yang mudah dan mudah diminum, itulah sebabnya saya suka Beaujolais.

3 Botol Besar Beaujolais Di bawah $ 15

  • Louis Jadot Beaujolais-Village, Perancis, $ 10.00
  • Pardon & Fils Beaujolais-Villages, Perancis, $ 11.99
  • Joseph Drouhin Beaujolais-Village, Perancis, $ 13.99

Kenapa Pasangan Beaujolais Nah

Beaujolais adalah anggur merah, segar, dan buah anggur Perancis yang sukar untuk tidak suka. Bintang-bintang ini adalah mentega tetapi mereka bukan pembuka berat, jadi mereka sesuai dengan wain yang juga tidak terlalu berat. Pada masa yang sama, paprika memberikan mereka satu unsur berasap yang sering merupakan rasa latar belakang dalam wain. Untuk menikmati yang terbaik Beaujolais, berkhidmat ia sejuk, pada sekitar 55 ° F (ini bermakna kira-kira satu jam dalam peti sejuk, atau 15 minit di peti sejuk sebelum muncul gabus).

Bagaimana Membuang Parti Koktail $ 20

Tidak ada yang lebih baik daripada pesta koktail yang menyeronokkan dan perayaan dengan kawan-kawan anda – tetapi hosting yang pasti tidak perlu meletakkan penyok yang besar di dompet anda. Minggu ini, kami memaparkan enam resipi pembuka selera dan wain mesra bajet yang berpasangan dengan mereka untuk memberi inspirasi kepada anda untuk membuang “Appy Hour” setiap malam minggu ini.

(Kredit imej: Michael Wiltbank)

Bintang Pastry Puff Smoky

Membuat kira-kira 84 (1 1/2 inci) bintang; berkhidmat 6-8


1 sudu teh asap paprika


1/2 sudu teh garam halal


1 telur besar


1 sudu air

2 helai pastri puff beku (dari satu kotak 1.25 paun), dicairkan tetapi masih sejuk
Tepung serba guna, untuk permukaan kerja

Susun rak di tengah-tengah ketuhar dan haba hingga 400 ° F. Barisan penyediaan garis 2 dengan kertas kertas.

Campurkan paprika dan garam dalam mangkuk kecil; mengetepikan. Dalam mangkuk kecil lain, pukul bersama telur dan air.

Buka satu lembar pastri puff ke permukaan kerja ringan. Gunakan pemotong cookie berbentuk berbentuk bintang 1/2 inci untuk memotong bintang pastri individu dan meletakkannya pada helai baking. Ulangi dengan lembaran pastri yang lain.

Basuh telur berus di atas setiap bintang, kemudian taburkan campuran paprika yang dicincang sama rata ke atas bintang-bintang.

Bakar hingga bintang-bintang berkedut dan berwarna coklat keemasan, 6 hingga 8 minit. Biarkan sejuk selama 5 minit dan sajikan panas.

Nota Resipi

  • Penyimpanan: Kira-kira boleh disimpan dalam bekas kedap udara pada suhu bilik sehingga 2 hari.