(Kredit imej: Joe Lingeman)

Anda memukul jalan di bawah satu jam, beg itu dibungkus, rumah itu kemas, dan kemudian anda mendengarnya: gurgle lapar perut kosong. Tidak mahu mengacaukan dapur, anda sampai ke beberapa bahan pantry dan setengah bekas keju krim merana di dalam peti sejuk. Matlamat? Hanya kotor hidangan yang boleh dibuang di mesin basuh pinggan anda akan berjalan sebelum anda pergi, tetapi juga membuat sandwich lazat yang boleh dimakan sekarang atau di dalam kereta.

Masukkan: sandwic sub sayur musim panas. Diadun dengan keju krim yang beraroma dan dihiasi dengan segelintir sayur-sayuran segar dan beberapa buah jarahan, sandwic ini hanya semacam perkara untuk menjana perjalanan anda. Plus, ia bergerak dengan sangat baik. Berikut adalah cara membuatnya tanpa mengacaukan dapur.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

Keju Krim Flavorful adalah Rahsia untuk Sandwich Musim Panas ini

Anda tahu bahawa bekas keju krim yang anda beli untuk bagel minggu lepas dan hanya menggunakan separuh daripada? Itu, kawan-kawan saya, adalah rahsia untuk sandwic sayuran ini. Tambah cengkih bawang putih cincang, minyak zaitun, dan garam dan lada ke dalam bekas itu dan kemudian mash semuanya bersama-sama dengan garpu untuk penyebaran sandwic rasa. Anda boleh membilas dan mengitar semula bekas apabila anda selesai dan mempunyai satu hidangan kurang untuk dicuci.

Ya, anda perlu kotor satu pisau dan satu papan pemotong untuk memecah roti dan mengiris tomato dan timun, tetapi mereka mudah dibasuh tangan. Nota mengenai roti yang terbaik untuk digunakan di sini: Langkau bungkus segar dan pilih sebiji roti lembut yang lembut. Buah yang boleh dimasak akan membuat sandwic lebih mudah dan kurang kemas untuk dimakan.

Penekan musim panas keadaan

Kami telah berada di sana dan kami tahu anda akan berada di sana juga: peti sejuk penuh musim panas menghasilkan hanya menunggu keadaan memasak yang sempurna. Sama ada anda sedang menuju pintu untuk perjalanan jalan raya, mengelakkan dapur semasa gelombang panas, atau mempunyai kawan-kawan di atas notis singkat, makanan mudah dan bijak ini telah direka untuk membantu anda – dan masakan anda – berkembang musim panas ini.

Sayur-sayuran Sub Sandwich Musim Panas dengan Keju Krim Bawang Putih

Membuat 4 sandwic


4 ons krim keju, pada suhu bilik


1 bawang putih cengkih, cincang


1 sudu minyak zaitun


1/2 sudu teh garam halal


1/4 sudu teh segar lada hitam

1 roti roti lembut Perancis (bukan baguette)

1 (12 ounce) balang keseluruhan pimento atau lada merah panggang, sihat


1 tomato sederhana, dihiris nipis


1/2 cendawan medium Inggeris atau hothouse, dihiris nipis

1 (12-ounce) balang berempat dan artichokes diasinkan hati, sihat

1 1/2 auns bayam bayi (2 cawan)

Kacau krim keju, bawang putih, minyak zaitun, garam, dan lada bersama dalam mangkuk kecil (atau bekas keju krim) dengan garpu sehingga digabungkan.

Potong roti Perancis secara mendatar hampir sepanjang jalan. Buka roti dan sebarkan campuran keju krim ke kedua belah pihak. Di bahagian bawah roti, letakkan sayur-sayuran secara merata dalam susunan ini: pimentos atau lada merah panggang, tomato, timun, hati artichoke, dan bayam.

Tutup sandwic dan potong salib ke dalam 4 sandwic. Ketatkan setiap sandwic dalam bungkus plastik. Biarkan duduk pada suhu bilik selama 30 minit sebelum berkhidmat.

Nota Resipi

  • Buat masa depan: Campuran keju krim boleh dibuat sehingga 2 hari lebih awal dan disejukkan. Sandwic ini boleh dipasang beberapa jam lebih awal, dibungkus, dan disejukkan sehingga bersedia untuk berkhidmat. Tepi roti boleh menjadi kering setelah beberapa jam, jadi pastikan untuk mengalirkan pimentos dan artichoke anda dengan baik.
  • Penyimpanan: Sandwich sisa boleh dibungkus dan disimpan di dalam peti sejuk sehingga 2 hari.