Sangat mudah untuk merasa seperti dapur anda kurang berkilat apabila perkara kecil mula menjadi salah. Sebagai contoh, mungkin laci kabinet anda tidak tergelincir dan juga digunakan? Mereka melekat dan meluncur lucu, membuat penggunaan dan akses kepada kandungan mereka hampir mustahil. Nah hubungi kontraktor, semua yang anda perlukan adalah kertas lilin kecil untuk menghilangkan laci yang melekit, dengan baik dan diet yang sihat, bah dum ching.

Apabila laci anda melekit dan berhenti gelongsor seperti yang digunakan, bukannya menghilangkan semburan atau lilin melekit yang boleh mendapatkan kandungan atau laci itu sendiri, cuba mengeluarkan sedikit kertas lilin. Kami tahu anda mempunyai beberapa. Ia datang dalam gulungan besar dan anda tidak perlu begitu banyak, jadi cara menggali ke belakang kabinet – ooh, ada!

Gosokkan jalur 6 “dan lipatkannya ke saiz yang sesuai dengan telapak tangan anda, pinggang kelapa menghadap ke luar. Gosokkannya di sepanjang trek, roda dan juga skru yang membentuk lekapan untuk laci anda. dan menyimpan anda daripada menarik rambut anda dan membantu anda mengekalkan ruang kerja anda tidak separuh buruk selepas semua.

Kadang-kadang menetapkan perkara yang paling kecil dapat mengubah pandangan keseluruhan kami di ruang kami!

• Berkaitan: Countertops Ugly: Penyelesaian Sedikit

Imej: Ahli Flickr berlesen untuk kegunaan oleh Creative Commons