Ingat senarai jurnal makanan suku tahunan kegemaran kami? Sekarang kita mempunyai satu lagi untuk dimasukkan ke dalam senarai: Majalah Chickpea, vegan baru dalam talian dan mencetak penerbitan suku tahunan yang melancarkan Kejatuhan lepas. Tetapi jangan fikir ia hanya boleh digunakan untuk vegan dan vegetarian! Malah, terdapat banyak ciri-ciri makanan yang indah dan resipi yang memakan semua persuasi akan dihargai.

Cara Livermore, pengasas Hipsterfood dan editor-in-chief of Kacang kuda, berkata beliau melancarkan majalah itu sebahagiannya untuk “meraikan dan menormalkan veganisme” serta memberi tumpuan kepada “cerita dan ciri-ciri yang baik, menarik kepada semua orang, dan menjadi cantik untuk menarik vegan dan bukan vegan.” Setiap isu mempunyai resipi makanan, fotografi, artikel dan kisah makanan “dari ibu-ibu sibuk dapur kecil untuk koki profesional, dan semua orang di antara.”

Versi bercetak adalah 8.5 “x11” penuh tanpa iklan, dan anda boleh membelikan kembali masalah di sini untuk $ 20. Atau hanya baca isu-isu dalam talian! Cari isu Summer baru untuk memukul (maya) berdiri lewat minggu ini.

Terima kasih, Cara!

Baca Lagi: Majalah Chickpea

Berkaitan: Senarai Reading Winter: 10 Jurnal Makanan Suku Tahunan Hebat

(Imej: Majalah Chickpea)