Diet keto boleh menjadi sukar untuk diikuti, terutama bagi seseorang yang mempunyai kebiasaan Starbucks Frappuccino. Tetapi sekarang ada “rahsia menu” minuman Starbucks baru yang keto-mesra dan citarasa seperti tukang sepak persik, dan orang akan benar-benar kacang untuk itu.

Baca lebih lanjut: Inilah Apa yang Anda Boleh dan Tidak Dapat Makan di Diet Ketogenic

Minuman menu rahsia Starbucks adalah hasil peminat pencampur dan sepadan dengan bahan-bahan Starbucks untuk menghasilkan minuman tidak rasmi mereka sendiri, seperti jus labu Harry Potter atau minuman rahsia yang menjadikan selsema semua orang berasa lebih baik. Ia seperti fiksyen peminat kuliner, dan hit breakout terbaru ialah “Keto White Drink,” riff tanpa gula pada Starbucks ‘Peach Citrus White Tea yang berasaskan Instagram-mesra dan keto diet.

Beralih dan cuba Teh Peach Citrus White Tea dan ia adalah super yummy! Benar-benar rasa seperti pic dan krim! #Ketostarbucks #ketostarbucksdrinks #ketofriendly #peachcitruswhitetea #ketosis #ketones #ketogenic #ketofam #ketocommunity #ketogirl #ketocarsen #ketolife #ketoaf #ketoliving #ketolifestyle #ketoweightloss #diet # diet #starbucks #ketodrinks #yum #yummy #weightloss #weightlossdiary #losingweight #weightlossjourney #lowcarb #nosugar

Pos yang dikongsi oleh Carsen (@keto_carsen) pada

Menurut Delish, Peach Citrus White Infusion Tea pada menu Starbucks rasmi adalah perpaduan persik dan persik botani dengan teh es putih putih dan gula tebu cair Starbucks. Ia adalah minuman yang dicukur yang manis dan menyegarkan, tetapi gula tebu cair itu menjadikannya terhad bagi sesiapa sahaja mengenai diet keto. Keto White Drink menukarkan gula untuk sirap vanila tanpa gula gula untuk infusi botanik-teh vanilla-peach, kemudian menambah percikan krim berat. (Pemakanan keto membolehkan krim berat, jadi anda juga boleh meletakkannya dalam segalanya.)

Cerita jadi lucu … Saya akhirnya membuatnya kepada Starbucks untuk mencuba teh keto yang terkenal mesra Peach Citrus White Tea berkat Genious @ketosony Jadi saya memerintahkannya betul-betul seperti yang digambarkan (tepat bagaimana @ketosony lakukan) mengambil satu sip dan OMG !!! Saya seperti ini TIDAK boleh gula percuma! Saya segera berhenti meminumnya memikirkan bahawa barista merosakkan pesanan saya dan memberiku sirup vanila biasa kerana ia adalah KELEBIHAN murni !! Jadi saya memutuskan untuk berhenti di Starbucks lain untuk memerintahkan perkara yang sama dan membandingkan 2 dan WOW !! Ia bukan satu kesilapan! Minuman ini lurus sehingga AMAZING !! Terima kasih banyak untuk berkongsi idea ini gadis itu! * Leret untuk melihat cara untuk menempah * #KeepingItKeto #Starbucks #PeachCitrusWhiteTea #SugarFreeVanilla #HeavyWhippingCream #Blended #Yummy #FitnessJourney #Keto #KetoDiet #Ketogenic #KetogenicDiet #Ketosis #LowCarb #LowCarbHighFat #LifestyleChange #WeightLossJourney

Satu jawatan yang dikongsi oleh Danielle (@daniellegoesketo) pada

Orang benar-benar menyukai perkara ini. Seorang peminat berkata ia rasa seperti persik dan krim. Satu lagi berkata ia merasai sangat seperti ia mempunyai gula sebenar di dalamnya yang dia fikir barista telah membuat kesilapan, tetapi ia benar-benar hanya rasa seperti itu.

Dengan musim panas hanya sekitar sudut, teh ais krim @starbucks sentiasa saya pergi ke. Saya suka teh putih jeruk citrus teruk selepas latihan saya pada waktu pagi. Saya mendapat ini tanpa gula dan menambah HWC saya sendiri jadi saya sedar betapa saya masukkan. Saya juga menambah @lakantosweetener 10-12 titis untuk memberikan rasa teh manis. Saya biasanya berpecah ini menjadi 2 dan juga menambah sudu meja minyak MCT @nowfoodsofficial untuk mendapatkan lemak saya. #Kod #ketogirl #ketofriendly #ketodiet #ketorecipes #ketogenicdiet #ketolife #deeperstateketo #ketobreakfast #ketonesforfuel #ketomeal #ketolifestyle #starbucks # peachcitruswhitetea #tea #heavywhippingcream #nowfoods #mctoil #lowcarbhighfat #nosugar #lakanto #monkfruit

Siaran yang dikongsi oleh @ keto_md pada

Menurut Spoon University, apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan minuman itu adalah meminta barista anda untuk teh putih jeruk peach tanpa gula tanpa air, ais ringan, percikan krim berat, dan dua hingga empat pam sirih vanila tanpa gula. Anda juga boleh dicampur seperti Frappuccino. Huzzah!

Apa minuman Starbucks keto kegemaran anda?