Cupcakes mungkin tidak lagi menjadi pencuci mulut yang paling trendi, tetapi mereka masih berhak mendapat penghormatan. Kek seluruh mengambil banyak dedikasi, tetapi cupcakes? Cupcakes mudah. Cupcakes memerlukan kuali murah, beberapa bahan, dan banyak pembekuan. Anda boleh memotong resipi dalam separuh dan ia tidak akan menjadi masalah besar.

Sedia untuk mendapatkan penaik? Baiklah, saya hanya mempunyai perkara yang anda perlukan. Internet telah bercakap dan ini adalah resep cupcake yang paling popular di Pinterest sekarang. Pernahkah anda mencubanya??

(Kredit imej: Pencuci mulut Coklat OMG)

Resipi cupcake teratas pada Pinterest adalah ini untuk Hershey s’mores cupcakes dari OMG Chocolate Desserts. Resipi telah disimpan lebih 700,000 kali di platform pada tahun lalu. Pinterest menyusun seluruh papan barang bakar yang lain yang terkenal, termasuk kuih cangkir chocolate mousse Oreo resipi kek cawan.

Lihat di Pinterest: Hershey S’mores Cupcakes dari OMG Chocolate Desserts

Resipi ini sedikit lebih banyak daripada resipi cupcake purata anda. Terdapat empat komponen yang berlainan untuk resipi: kerak graham kerak di bahagian bawah, kek coklat cangkir, pengisian marshmallow rahsia, dan coklat ganache frosting. Pemaju resipi, OMG Chocolate Desserts, menegaskan bahawa mereka adalah satu hit besar untuk pesta ulang tahun anak-anak.

Lebih Resipi Cupcake Delicious

  • Vanilla Cupcakes dengan Frosting Lemon Buttercream Sangat Asas
  • Chocolate Beet Cupcakes dengan Cream Sour Cream Ganache Frosting
  • Cupcakes Coklat dengan Krim Marshmallow
  • Chai Sweet Potato Cupcakes
  • Cupcake Coklat Gula-Gula
  • Tomato Sup Cupcakes

Pernahkah anda membuat s’mores cupcakes sebelum ini? Adakah anda mempunyai resipi kek cawan kegemaran? Beri tahu kami di dalam komen!