Chef Top: Perdana Menteri New York esok malam, dan Top Chef: Permainan di kedai-kedai hari ini. Kami telah bermain-main dengan permainan komputer baru ini menjelang musim baru. Teruskan membaca untuk pertunjukan pertama kami …

Seorang pakar permainan yang kami tidak – sebenarnya, permainan komputer animasi yang terakhir kami dimainkan dengan kekerapan adalah Oregon Trail – tetapi kami mendapati permainan ini agak mudah dan mudah untuk mengemudi.

Taraf Chef Top ada di sana: Tom and Padma, Quickfires and Elimination Challenges, pantry Chef Top dan judges table. Permainan – sekurang-kurangnya dalam beberapa tahap yang kami selesaikan – memfokuskan pada kategori rasa (manis, gurih, asin, pedas) dan menggabungkannya dalam pelbagai cara untuk setiap hidangan.

Sebagai contoh, garam dan salad bertema lada memberikan pemain cabaran untuk menggabungkan rasa percuma dalam pakaian, hiasan, sayur-sayuran utama dan daging. Setiap ramuan mesti dihadiri dan, dari cove, hidangan mesti disiapkan dalam masa yang diberikan sebelum pisau “pisau” Padma! perintah.

Kami akan mengakui, kami berasa tekanan – terutamanya dalam Cabaran Penghapusan pelbagai hidangan. Tetapi kami dengan senang hati melaporkan bahawa kami mengumpulkan sekurang-kurangnya satu hidangan lima bintang yang dikemukakan oleh Tom adalah “jenis hidangan yang akan memenangi pertandingan ini.”

Kami fikir permainan ini akan menjadi cara yang menyeronokkan untuk tukang masak muda untuk belajar tentang rasa dan bagaimana untuk menggabungkannya. Lebih banyak tukang masak yang berpengalaman mungkin mendapati pilihan bahan yang terhad mengecewakan (atau mungkin menikmati cabaran), tetapi peminat diehard kemungkinan akan mendapat tendangan dari permainan tanpa mengira.

Satu nota lain: Permainan ini disenaraikan untuk PC dan Mac, tetapi kami hanya dapat memuatkannya pada PC. Sekali lagi, kami bukan pakar komputer atau permainan, jadi mungkin ada cara untuk mendapatkannya berfungsi, tetapi itu sesuatu yang anda mungkin ingin meneroka jika anda membeli permainan untuk Mac.

Tunggu lebih banyak liputan Chef Top sepanjang minggu!

  • Media Minda Cerdas: Top Chef: The Game ($ 19.95)

Berkaitan: Top Chef Chicago Puerto Rico Finale: And the Winner Is…

(Imej: GameZebo)