IKEA mencari ini mungkin direka untuk digunakan di dapur, tetapi mereka sebenarnya sangat berguna apabila anda berada di jalan raya. Mereka juga sangat berpatutan, dan mereka akan menjaga anda – dan perkara-perkara anda – ultra teratur.

  1. RAJTAN balang mini-rempah, $ 4 untuk empat: Digunakan untuk rak rempah anda, balang kaca mini ini juga boleh digunakan untuk mengatur dan melindungi barang kemas anda. Bukan sahaja mereka mudah untuk menyimpan barang-barang anda, tetapi mereka juga akan menyimpan cincin, anting-anting, dan kalung anda dengan kemas dan tidak bercampur-campur.
  2. IRIT oven ketuhar, $ 3: Sesetengah mungkin melihat sarung tangan ketuhar dan berfikir penggunaannya secara eksklusif diikat ke dapur. Tidak betul! Stuff kasut mewah anda dalam pasangan untuk melindungi mereka dari calar dan tumpahan. Mereka juga menyediakan perlindungan yang empuk untuk hadiah dan perhiasan yang anda ingin membawa pulang.
  3. Corong CHOSIGT, $ 1 untuk dua: Cecair plastik ini kebanyakannya digunakan untuk memancarkan minyak dan memasak ke dalam botol, tetapi mereka juga mencurahkan lotion, ramuan, dan sabun ke dalam botol mini perjalanan dengan angin. Dan mereka adalah pencuci pinggan selamat, yang menjadikan pembersihan sembunyi.
  4. Beg penyimpanan besar DIMPA, $ 1: Beg storan plastik dengan zippers ini berfungsi sebagai hamper sementara. Mudah untuk dibungkus, ia membantu untuk menyembunyikan kekacauan anda, yang bagus jika anda tidak mahu pakaian kotor anda menumpahkan seluruh tempat duduk belakang kereta anda.
  5. Kotak SKUBB, $ 7 untuk enam: Jika anda berfikir tentang hal itu, laci dan beg tidak semua berbeza, yang bermakna penganjur boleh digunakan dalam beg pakaian. Bahagian yang terbaik? Anda boleh meletakkannya rata di bahagian bawah beg anda jika anda tidak lagi memerlukannya untuk perjalanan balik.
  6. Kotak RISSLA, $ 15 untuk tiga: Salah satu bahagian yang lebih menjengkelkan untuk perjalanan kerja adalah mengesan resit anda untuk pembayaran balik. Hentikan resit pemadat di dompet anda! Resit kuas, kad perniagaan, dan dokumen yang dianjurkan di dalam kotak-kotak yang berguna dan menarik ini. Meterai magnet menyimpan tudung tertutup dan membantu anda menahan anda teratur.
  7. Beg makan ERFORDERLIG, $ 6: Gunakan karung makan siang yang terang ini sebagai kes kosmetik. Ia luas, jadi anda boleh melihat apa yang ada di dalam beg itu, dan ia mendalam, jadi ia boleh membawa berus, sikat, rambut dan barangan lain yang tinggi. Plus, ia lebih murah daripada pilihan anda di kaunter solek.
  8. Pemegang periuk IKEA 365+, $ 2: Walaupun pemegang periuk ini hebat untuk mengendalikan kaserol, mereka juga membuat penjaga kord besar yang besar, yang bermakna anda boleh muat semua pengecas anda di dalam.

Barang-barang dapur apa yang anda gunakan untuk melakukan tugas berganda ketika melakukan perjalanan? Beritahu kami dalam ulasan!