Ayam rotisserie adalah pemimpin kerugian yang didokumentasikan dengan baik untuk Costco. Pada $ 4.99 untuk burung tiga paun, ini merupakan penyelesaian yang luar biasa untuk makan malam minggu yang cepat. Keluarga saya boleh mendapat kira-kira dua atau tiga hidangan dari satu burung (berfikir: taco, sup ayam, salad ayam dan salad ayam sebenar). Jadi kadangkala saya pergi ke Costco hanya untuk ayam. Masalahnya, sukar untuk keluar dari Costco dengan hanya ayam. Mereka tahu bahawa dan itu benar-benar titik!

Baru-baru ini, saya pergi untuk ayam dan keluar dengan barang bernilai $ 185 yang sangat berbeza-beza. Yikes.

Sebagai sebahagian daripada pengakuan dan peringatan sebahagian, berikut adalah senarai semua perkara yang saya beli ketika saya masuk “hanya untuk ayam.” Tidak sekaligus, fikiran anda, tetapi lebih banyak perjalanan. Kadang-kadang mereka membeli pintar, dan kadangkala mereka membeli dorongan. Di sini mereka, tanpa perintah tertentu. Tolong jangan menilai saya.

 1. Set OXO SoftWorks, $ 50 untuk 12 kontena: Hei, saya merancang untuk mengulangi pantri saya untuk seketika!
 2. Gigi Aussie Organik, $ 12 untuk 32: Mereka lazat, sihat … dan sama sekali tidak perlu.
 3. Speedo Ladies ‘Swimsuit, $ 20: Saya telah berfikir untuk mengambil berenang untuk kecergasan. (Nota: Saya perlu menyertai Y dahulu – tetapi tidak, dua bulan kemudian.) Sayangnya, ini tidak sesuai, jadi saya berbesar hati.
 4. Alam Nate’s Natural Raw & Unfiltered Honey, $ 10 untuk 48 auns: Perkara ini lazat. Tiada penyesalan!
 5. Biji Perubahan Quinoa & Beras Brown dengan Bawang Putih, $ 11 untuk enam, kotak 8.5-auns: Ini seolah-olah seperti perkara yang pandai; belum lagi membuka kotak tunggal.
 6. Kirkland Signature Organic Roasted Rumpai Rumpai Rumpai, $ 9 untuk 10 bungkus: Saya tidak menyesal pembelian ini, kerana anak-anak saya suka ini.
 7. Gingerade Kombucha GT, $ 15 untuk botol enam, 16-ounce: Kami ingin memilikinya, walaupun mereka adalah pembelian pilihan.
 8. Kirkland Signature Organic Unsweetened Almond Non-Dairy Beverage, $ 8 untuk enam, 32-auns karton: Juga pembelian yang baik, kerana mereka tidak pergi buruk dan saya meminumnya setiap hari.
 9. Kertas Tandas Ultra Softin, $ 27 untuk 30 gulung: Fakta: Anda tidak boleh mempunyai terlalu banyak kertas tandas.
 10. Le Delice de Bourgogne Keju, $ 11: Perkara ini adalah ah-mazing. Kami memilikinya sebagai pembuka satu malam dan makan malam yang lain!
 11. Trident White Gum, $ 7.50 untuk 12, 16 keping pek: Rakan saya bersyukur atas pembelian ini, saya pasti.
 12. Wain (pelbagai harga & jenis): Maksud saya … mertua saya datang, jadi saya terpaksa membuat stok!

Adakah anda mempunyai masalah yang sama di Costco?