All-Clad telah lama menjadi salah satu jenama peralatan memasak mewah kami. Syarikat membuat kedua-dua keluli tahan karat dan alat memasak nonstick yang tugas berat, tahan lama, dan boleh dipercayai. Sudah tentu, perkara-perkara ini biasanya datang dengan tag harga yang tinggi. Tidak hari ini, walaupun! Hari ini sahaja, anda boleh menjaringkan beberapa kepingan klasik All-Clad pada harga diskaun, terima kasih kepada jualan kilang spring VIP ini.

Dihoskan menerusi Jualan Rumah dan Masak, tawaran termasuk diskaun sebanyak 76 peratus. Anda hanya perlu menggunakan kod laluan “ACSPRING18” untuk mengakses barisan jualan penuh. Dan buatlah pembelian anda sebelum Rabu, 14 Mac pukul 9 pagi EST. (Atau selagi bekalan terakhir.)

Bagaimana perkara-perkara ini begitu diskaun? Mereka semua saat, bermakna mereka mempunyai ketidaksempurnaan kecil, menjadikan mereka tidak dapat menjual pada harga penuh. Walau bagaimanapun, penyok dan goresan agak kecil dan tidak menjejaskan prestasi memasak. Secara peribadi, saya telah mengambil beberapa barangan ruji pada jualan kilang All-Clad sebelumnya dan saya bahkan tidak dapat mengenal pasti tepat di mana calar! Dan jika anda mendapat sesuatu dengan ketidaksempurnaan yang sedikit lebih besar, hanya tahu bahawa ia akan cepat ditutupi apabila kuali menjadi sangat disayangi di rumah anda sendiri.

Walaupun ada diskaun besar pada set alat memasak (seperti $ 500 penuh dari set 10 keping), pilihan kegemaran kami berada pada stail yang berdiri sendiri. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan panaskan keluli tahan karat All-Clad klasik 8 inci untuk $ 60, turun dari $ 95. (FYI: Semua kepingan dalam koleksi klasik termasuk teras tembaga, yang memastikan pemanasan, menjadikannya lebih mudah untuk memusnahkan daging dan sayuran untuk rasa yang lebih baik.)

Model yang lebih besar juga dijual jika anda ingin membuat satu set anda sendiri. (Lihat saiz 10-inci, 12-inci, dan 14-inci, walaupun kami hanya mencadangkan satu kuali kecil dan satu lebih besar.)

Lain-lain tawaran hebat pada staples termasuk pan kuar 2-kuar dengan penutup untuk $ 75 (turun dari $ 195), yang sangat baik untuk pan. Satu bahagian yang kurang penting (tetapi tidak kurang disukai) dari barisan dapur saya juga datang dari penjualan ini: satu 1/2-kuartal mentega hangat. Pada $ 50, ia mungkin sedikit kebosanan (itu pada 50 off!), Tetapi panci kecil-tetapi hebat adalah untuk memanaskan mentega (jelas) dan sos lain.

Apakah beberapa keping All-Clad kegemaran anda? Beri tahu kami di dalam komen!