Saya cuba untuk tidak menggunakan bungkus plastik yang banyak. Untuk satu, ia tidak baik untuk alam sekitar. Ia juga sangat mengganggu untuk bekerja dengan. Statiknya hanya … statik! Dan saya benci untuk merobek lebih banyak daripada yang saya perlukan hanya kerana dua bahagian pertama menjadi kucar-kacir. Tetapi kadang-kadang ia harus digunakan – seperti ketika membuat pasta dari awal, contohnya.

Ada harapan, walaupun: Isu Mei Rachael Ray Setiap Hari mengingatkan saya tentang tip sejuk yang kita jalankan pada masa lalu.

Pasangkan bungkus plastik anda di dalam peti sejuk!

Jika anda mempunyai ruang untuk membiarkan balutan plastik anda tinggal di sana sepenuh masa, itu hebat. Sekiranya anda memerlukan ruang jangka panjang, anda hanya boleh melancarkan roll ke dalam peti sejuk beberapa minit sebelum anda tahu anda akan memerlukannya (tetapi helah ini akan lebih berkesan semakin lama bungkus itu dapat duduk di dalam peti sejuk) . Udara sejuk memotong kembali statik dan membolehkan anda benar-benar merobek sekeping yang anda mahu dan membungkus makanan anda tanpa segalanya melekat pada dirinya sendiri.

Mana yang hendak dibeli: Bungkusan Plastik Kegemaran Kami adalah Penggunaan Jenama Sama Sama

Ini berfungsi lebih daripada sekadar bungkus plastik. Jika anda cuba untuk berpakaian untuk kerja dan berurusan dengan rok yang sangat bertenaga, cuba letakkannya di dalam peti sejuk semasa anda menyelesaikan solek anda. Pasti, ia akan sejuk sedikit apabila anda meletakkannya semula, tetapi sekurang-kurangnya ia tidak akan berpaut pada kaki anda sepanjang hari!

Lebih banyak barangan yang perlu dibekukan: 5 Perkara Yang Harus Anda Sediakan dalam Freezer Anda Sekarang

Tip Rachael Ray juga mencadangkan menumbuk di dataran berlubang di kedua-dua hujung kotak, jika jenama anda mempunyai mereka, untuk membantu memegang roll semasa anda mengeluarkan apa yang anda perlukan.

Dikemaskini dari jawatan yang diterbitkan pada tahun 2011.