Setelah baru sahaja berpindah dan masih perlahan membongkar garasi yang penuh dengan kotak, saya kini memburu semua peralatan Thanksgiving saya, supaya saya dapat mengelakkan panik minggu Hari Turki. Kami menganjurkan keluarga kami setiap tahun, dan saya boleh mengesahkan bahawa anda tidak memerlukan satu tan peralatan – hanya senarai pendek keperluan.

Berikut adalah 10 peralatan penting yang anda perlukan untuk menarik Kesyukuran terbaik anda pernah (walaupun ia adalah yang pertama anda).

Catatan: Anda tidak perlu beli semuanya dalam senarai ini. Anda pasti boleh meminjam dari rakan dan keluarga!

1. Pan panci

Anda akan memerlukan pan panggang sama ada anda sedang menghidangkan ayam belanda atau mana-mana panggang lain, termasuk kembang kol secara keseluruhan. Anda benar-benar boleh membeli kuali panggang aluminium yang murah dan murah di kedai runcit atau melabur dalam yang murah untuk menggunakan tahun demi tahun.

Beli: All-Clad Roasters Stainless-Steel dengan Rak, dari $ 100 di Williams-Sonoma

2. termometer probe digital

Sekiranya anda berfikir bahawa termometer probe semata-mata untuk pemanggang ayam belanda, beritahu saya bahawa termometer probe yang boleh dipercayai juga boleh memberitahu anda apabila pai dan gulungan makan malam juga dilakukan. Cari seseorang dengan paparan digital yang mudah dibaca dengan penyiasatan yang agak panjang untuk mendapatkan bacaan yang boleh dipercayai dalam payudara kalkun.

Beli: ThermoPro Digital Cooking Cooking Thermometer, $ 10

3. Papan ukiran

Papan ukiran adalah papan pemotong dengan parit bergerigi di sekelilingnya untuk mengumpul jus daging dan menjauhkan diri dari papan pemotong dan ke lantai. Apa yang mungkin kelihatan seperti perbelanjaan tambahan sebenarnya boleh melakukan tugas ganda sebagai lembaga berkhidmat jika anda tidak mempunyai hidangan hidangan yang besar.

Beli: J.K. Adams 20-Inch-by-14-inci Maple Wood Traditional Carving Board, $ 46

4. Sarung tangan pakai buang

Ini secara harfiah paling $ 10 yang anda akan habiskan sepanjang tahun. Beli sendiri sarung tangan vinil pakai buang untuk ukiran kalkun dan gunakannya untuk segala-galanya dari rolling truffle untuk menangkap ayam dari sekarang hingga Halloween 2018.

Beli: Sarung Tangan Memasak Makanan Memasak, $ 9 untuk 100

5. Hidangan pembakar tambahan

Senang sekali, saya masih memburu kotak kaca saya dan hidangan pembakar seramik, kerana saya tahu bahawa saya akan menggunakan setiap satu daripada mereka untuk Thanksgiving. Segala-galanya dari bungkus kacang hijau kepada bungkus jagung roti memerlukan hidangan baking. Untungnya anda boleh membeli ini dengan murah di Target, kedai runcit anda, atau Amazon. Sekiranya anda mempunyai masa untuk melakukan pemborosan berjimat cermat, anda sering dapat mencari yang digunakan di kedai simpanan setempat anda juga.

Beli: Pyrex 6 Piece Bake N ‘Pack Value Pack, $ 15 at Target

(Kredit imej: Amazon)

6. Lembaran penaik

Lembaran penaik dalam pelbagai saiz boleh membantu melakukan segala-galanya dari perlindungan pai-tetes (hanya melekat satu di bawah kuali pai) ke organisasi ramuan. Anda boleh mencari ini untuk mencuri bekalan restoran tempatan anda, perniagaan Costco, atau di bawah!

Beli: Vollrath Wear-Ever Half-Sheet Sheet Pans, $ 22 untuk dua

7. Pin rolling yang kukuh

Ini adalah masa tahun untuk mendapatkan serius tentang pembuatan pai anda. Berhenti cuba membuat kerja botol wain sebagai pin bergulir dan melabur ringan dalam pin rolling untuk pai. Anda juga boleh menggunakannya apabila melancarkan pastri jerami yang dibeli di kedai untuk brie panggang dan menghancurkan keropok ke atas kaserol atas.

Beli: Jok Adams 19 inci Kayu Rolling Dowel, $ 15

8. Kerajang aluminium tugas berat

Anda mungkin mempunyai beberapa kerajang di tangan, tetapi pastinya tidak menyakiti untuk memeriksa bekalan dan stok anda, bukan? Kerajang boleh menutupi kentang supaya mereka hangat atau melindungi seekor ayam belanda yang mula berwarna coklat terlalu lama tidak lama lagi. Plus, ia akan berguna untuk pembungkusan sisa makanan.

Beli: Reynolds Balut Bantalan Aluminium Tugas Berat, $ 8 untuk roll 130 kaki persegi

9. Bekas untuk sisa makanan

Inilah hack hosting kegemaran saya: Ambil beberapa bekas plastik sekali pakai yang murah bagi tetamu untuk mengambil sisa di rumah. Anda tidak perlu bimbang tentang menjejaki Tupperware kegemaran anda nanti dan tetamu anda boleh menggunakan semula bekas kemudian.

Beli: Bio-Plus-Earth Paper Take-Out Container, $ 15 untuk 50 di WebstaurantStore

10. Pisau elektrik

Walaupun pisau koki tajam adalah satu-satunya alat yang anda akan keperluan untuk mengukir ayam belanda anda, pisau elektrik tidak ada apa-apa kekurangan permainan yang berubah-ubah untuk acara tahunan yang mengukir ayam belanda yang indah. Ini adalah salah satu alat yang membolehkan tuan rumah Thanksgiving veteran dapat menambah keperluan peralatan mereka pada tahun ini.

Beli: Hamilton Beach Carve ‘n Set Electric Knife, $ 18