Ashley dan keluarganya berpindah ke rumah peternakan Texas ini pada tahun 2008, dan mereka mengambil masa mereka dengan pengubahsuaian (kanak-kanak kecil menyebabkan sesetengah kelewatan).

Cat peach dan kabinet kayu ringan bukan gaya mereka sama sekali, tetapi perkara pertama yang mereka ganti adalah perkakas. Seterusnya, mereka menangani dapur satu projek pada satu masa, dan kini kelihatan seperti ini – lihatlah!

(Kredit imej: Ketidaksempurnaan Domestik)

Pembaikan semacam itu betul? Bermula dengan peralatan keluli tahan karat, peluang terbuka yang tidak berkesudahan untuk seluruh dapur. Walaupun mereka memutuskan untuk tidak menukar susun atur ruang, mereka mengubah hampir setiap permukaan. Dari lukisan kabinet dan dinding untuk menggantikan lantai dan countertop (dengan blok tukang daging yang cantik), anda hampir tidak dapat mengenalinya sebagai ruang yang sama. Apa yang memberikannya adalah lulus melalui tingkap ke ruang hidup.

(Kredit imej: Ketidaksempurnaan Domestik)

Salah satu tambahan yang mereka buat ke dapur adalah rak terbuka di bawah kabinet atas mereka. Suami Ashley membuat rak, dan kami fikir mereka sangat pandai. Lihatlah dekat:

(Kredit imej: Ketidaksempurnaan Domestik)

Mereka sebenarnya menggantung rak yang dibuat dengan kepingan kayu dan kabel dawai. Ia memberi mereka rupa yang berbeza – sejenis seperti ayunan – walaupun kami berharap demi hidangan itu, mereka tidak melakukan banyak berayun! Penyelesaian yang bijak, disesuaikan itu!

Pastikan anda melawat blog Ashley Kesempurnaan Domestik untuk melihat pengubahsuaian penuh, termasuk kaunter peniaga mereka!

Terima kasih kerana membiarkan kami berkongsi pengubahsuaian anda, Ashley!

Mempunyai merombak atau projek DIY untuk berkongsi dengan kami?
Hantar di sini!