Ketika Christina, pengembaraan Christina’s blog, menulis kepada kami tentang perombakan dapurnya di rumah Victoria tahun 1902, dia memanggil dapur sebelum ini sebagai “lubang putus asa.” Walaupun ia tidak mungkin agak yang terdesak, kami bersetuju bahawa ia memerlukan perubahan yang serius.

Nasib baik, Christina dan suaminya adalah kebiasaan lama di dapur remodel selepas menyiapkan remodel pertama mereka pada tahun 2014. Lihatlah bagaimana dapur kelihatan sekarang.

(Kredit imej: Christina Hibbs)

Tiada siapa yang boleh memanggil dapur yang cerah sekarang ini dengan keputusasaan! Christina berminat untuk mewujudkan sebuah dapur rumah ladang moden, dan kami harus mengatakan dia benar-benar berjaya. Mari kita perhatikan butiran dapur.

(Kredit imej: Christina Hibbs)

Salah satu perkara kegemaran kami tentang merombak ialah sinki rumah ladang tembaga. Tembaga adalah perincian yang Christina telah dimasukkan dalam kedua-dua remodelnya, dan kami menyukai sinki yang berani dan berfungsi ini.

(Kredit imej: Christina Hibbs)

(Kredit imej: Christina Hibbs)

Untuk memastikan dengan suasana rumah ladang, Christina berhati-hati untuk memilih peralatan kontemporari bergaya vintaj untuk peti sejuk dan mesin basuh pinggan mangkuk. Potongan ini berasal dari koleksi Artistry GE, dan sesuai dengan sempurna di dalam ruang.

Anda boleh melihat butiran dan pecahan kos semua bekalan dan peralatan di blog Christina:

  • Lihat lebih lanjut mengenai pengubahsuaian ini: DIY Farmhouse Kitchen Makeover – Semua Butiran di Pengembaraan Christina

(Kredit imej: Christina Hibbs)

Sebagai tambahan kepada dapur itu sendiri, Christina dan suaminya juga memperbaharui kawasan makan bersebelahan agar sesuai dengan estetika ladang. Lihatlah kawasan makan sekarang.

(Kredit imej: Christina Hibbs)

Penambahbaikan semacam itu! Christina mengalami masalah mendapatkan pewang vintage untuk meja makan, tetapi akhirnya dia dapat mencari satu di Craigslist. Dia kemudian membuat beberapa pembaikan, dicat, dan tertekan untuk melihat rumah ladang yang sempurna.

  • Baca lebih lanjut mengenai pengubahsuaian: Farmhouse Kitchen Before and After di Pengembaraan Christina

Terima kasih kerana berkongsi pengubahsuaian dengan kami, Christina!

Mempunyai merombak atau projek DIY untuk berkongsi dengan kami?
Hantar di sini!