Kami semua ada di sana: Anda memerlukan sesuatu untuk dimakan selain bar granola yang basi dan halus di dalam beg anda dan anda A) dalam lalu lintas di lebuh raya, B) bergegas melalui lapangan terbang, atau C) di pejabat dengan berbahaya perut kosong. Masukkan: Starbucks.

Ya, rakan-rakan kami dengan Frappuccinos telah merayap ke dalam dunia makanan cepat saji, dan ternyata anda boleh mempunyai beberapa hidangan lazat dan sihat yang sihat di sana (hanya menjauh dari ramuan kopi confetti).

Perkara itu, mereka sebenarnya menawarkan begitu banyak pilihan pada hari ini, ia boleh membuatkan anda mahu merebut muffin dan lari. Tidak perlu. Saya bercakap dengan Marisa Moore, ahli pemakanan pakar diet berdaftar di Atlanta, dan dia memecahkannya untuk kami. “Saya mendapati diri saya dalam barisan Starbucks awal pagi,” katanya, jadi dia memberikannya kepada kita untuk benar, bukan hanya dari label.

Catatan: Persembahan Starbucks berbeza mengikut musim dan lokasi, jadi pilihan anda mungkin atau tidak boleh didapati di, katakan, lokasi hospital atau lapangan terbang. Berita baiknya ialah mereka mempunyai senarai teliti semua data pemakanan mereka di laman web mereka; bacalah jika anda berani!

Apa yang Harus Makan dari Starbucks di Pagi

(Kredit imej: Starbucks)

Oatmeal-Cut Keluli

“Saya suka bahawa mereka mempunyai oat di sana, dan mereka mempunyai topping di sebelah,” kata Mariss. Dengan kacang-kacangan, buah-buahan kering, dan gula perang, “anda boleh menentukan betapa manisnya anda inginkan, sama ada dengan cara yang mudah untuk mendapatkan serat dan protein.” Pilihan Oatmeal di tempat lain mempunyai bahan-bahan manis yang sudah ditambahkan kepadanya, jadi terima kasih, Starbucks, kerana membiarkan kita mengambil kembali oatmeal dari permen-bar-in-a-bowl itu sering kali.

Gigitan Telur Sous-Vide

Walaupun gigitan kecil ini (kini item DIY panas) mungkin tidak mempunyai banyak kalori seperti yang anda ingin memulakan hari anda dengan (versi veggie, bagaimanapun), mereka menawarkan benjolan protein yang baik, sedikit sayuran, dan sebenarnya, akan menjadi hebat untuk bersama dengan oatmeal, kata Marisa.

(Kredit imej: Starbucks)

Bayam, Feta & Bungkus Makan Putih Telur Putih

Dengan apa-apa makanan segera, Marisa mengingatkan kita, “anda akan mendapat sejumlah besar natrium – anda perlu menyedari hal itu, terutamanya jika anda melakukan perjalanan.” Tetapi tidak semua orang adalah natrium sensitif, selagi anda mengimbangi garam di atas satu garpu, anda boleh pergi untuk pilihan padat seperti bungkusan sarapan pagi mengisi ini.

Apa yang Harus Makan dari Starbucks pada Petang atau Petang

Kotak Protein

“Sebagai orang dewasa, keseronokan mempunyai petak kecil,” kata Marisa, dan dia betul-betul. Mungkin bukan nama paling seksi untuk kotak makan tengah dewasa, tetapi ini adalah pemenang dalam bukunya. “Terutama jika anda ditekan untuk bersalin, mereka menyediakan makanan tengah hari atau makanan ringan yang bagus.” Marisa memilih kotak telur dan keju, yang mendapat jempolnya sebagai makanan yang seimbang dan termasuk buah-buahan: pek pelbagai sub-500 kalori ini mengandungi telur rebus, epal yang dihiris, anggur, keju Cheddar putih, roti muesli, dan madu mentega kacang.

Lentil & Sayuran Protein Bowl dengan Beras Brown

Mangkuk lada yang berwarna-warni dan besar, butternut squash, tomato panggang, beras perang, gaun lemon-tahini, dan biji bunga matahari dimuatkan dengan serat dan protein, dan akan membuat anda kenyang, kata Marisa. Ia juga vegan.

Apa yang Harus Anda Hindari di Starbucks

Katakan tidak, tidak, tidak kepada barang-barang roti, kata Marisa, yang terlalu banyak gula. Dan elakkan sandwic, juga, di mana roti sering menjadi penyebab di dalam hitungan sodium tinggi. Kami tidak memerlukan pakar pemakanan untuk memberitahu kami minuman kopi di atas tidak baik untuk kami (yang memerlukan 98 gram gula dalam satu duduk?), Tetapi jika kafein tetap teratur, berikan Nitro Cold Brew cuba. Ia kaya dan berkrim secara semulajadi, kata Marisa, dan jika anda pergi untuk minum kopi panas, cuba memasaknya dengan bubuk koko dan kayu manis sebelum menambah krim itu..

Untuk pilihan yang lebih sihat: Kami Tanya Seorang Dietitian Apa Yang Diperintah untuk Kanak-kanak di Starbucks