Mengambil percutian – mana-mana percutian, besar atau kecil – dan anda pasti Trader Joe mempunyai punggung anda dengan pelbagai jenis makanan sedap dan sesuai untuk dimakan. Dan Hari Bastille tidak terkecuali. Pedagang Joe mempunyai banyak pilihan yang diilhamkan oleh Perancis, eksekutif mungkin ingin mempertimbangkan mengubah nama syarikat itu kepada Pedagang Jacques!

Berikut adalah 10 kegemaran saya.

  1. Vanilla Eclairs dengan Chocolate Fondant, $ 3 untuk empat: Langkau kedai roti Perancis yang mahal – Bahagian beku TJ mempunyai keperluan pencuci mulut anda. Kue-kue yang sangat menarik ini disumbat dengan kastard vanila yang manis, dihiasi dengan licin coklat fondan kaya, dan datang pada nilai yang hebat.
  2. Chocolate Croissants, $ 4 untuk empat: Tidak peduli betapa panasnya musim panas ini, ia adalah penting untuk menghidupkan ketuhar anda untuk panah, pai au chocolat yang tidak stabil dari bahagian beku Trader Joe.
  3. Mentega Salted Kultivar, $ 3 untuk 8.8 auns: Sebagai seseorang yang sebelum ini telah menghabiskan sejumlah besar wang untuk mentega mewah, saya akan menjadi orang yang memberitahu anda bahawa ini luar biasa – ia adalah mentega terbaik yang anda akan mendapat untuk wang anda. Ia hanya mempunyai keseimbangan yang betul dari kesucian, kekacauan, dan rasa masin.
  4. Dijon Mustard dengan Wain Putih, $ 2 untuk 13 auns: Saya berani untuk menunjukkan kepada saya sebuah balang jarum Dijon yang mengemas rasa dan datang dengan harga yang rendah seperti yang ini. Ia tidak boleh dilakukan.
  5. Quiche Lorraine, $ 5.50 untuk 12 auns: Ini quiche Perancis klasik, disusun dengan kiub ham sembuh dan cair Swiss, adalah jawapan anda untuk makan malam minggu yang cepat dan mewah atau brunch hujung minggu yang penuh impian.
  6. A Dozen Macarons Variés, $ 5 untuk 12: Tidak mustahil untuk memikirkan pencuci mulut Perancis tanpa berfikir tentang macarons, jadi jangan lupa untuk merebut satu kotak perlakuan manis ini apabila anda melayari bahagian beku. Setiap kotak mempunyai sedikit segalanya dengan campuran perisa termasuk aprikot, kelapa, ara, karamel masin, lemon, dan pistachio.
  7. Tarte aux Champignons, $ 4.50 untuk 9.5 auns: Panggil apa yang anda akan – tarte, pizza, atau roti rata – tetapi tahu bahawa apabila anda menghidangkan aplikasi yang diilhamkan oleh Perancis yang dihiasi dengan creme fraiche, keju keju Emmental yang kaya, dan campuran cendawan liar hutan, ia akan berjalan pantas. Adalah idea yang baik untuk mengambil dua.
  8. Le Delice de Bourgogne, $ 13 per paun: Perhatian, pencinta keju! Anda memerlukan keju lembut Perancis ini dalam hidup anda; ia akan membuat anda lemah pada lutut. It’s a triple-cream, Brie-style cheese with a luxe, taste buttery that ridiculously decadent.
  9. Fleur de Sel Caramel Sauce, $ 3.50 untuk 10 auns: Tuangkan sos glossy ini ke atas pencuci mulut anda, timbunan toast Perancis, atau cawan kopi yang tidak merosakkan dan anda tidak akan kecewa. Ia tidak terlalu manis dan tidak terlalu asin, yang menjadikannya hanya betul.
  10. Lemon Meringue Tarte, $ 5.50 untuk 17.6 auns: TJ mengambil rasa lazar Perancis klasik seperti kepingan sinar matahari yang sejuk. Ia adalah pencuci mulut yang mudah tetapi elegan untuk sebarang majlis.

Giliran anda: Makanan kegemaran anda yang diilhamkan oleh Perancis untuk dijemput di Trader Joe?

P.S .: Jawatan ini (dan sememangnya, semua jawatan Trader Joe yang lain) tidak ditaja atau bergabung dengan Trader Joe dalam apa cara sekalipun. Kami hanya suka kedai, dan pembaca kami juga. Sekiranya terdapat kedai runcit yang lain, anda ingin melihat liputan yang serupa, sila beritahu kami! Membeli-belah runcit adalah sebahagian besar daripada pengalaman memasak dan kami memberi tumpuan banyak perhatian editorial kami.