Orang Paleo dan omnivora lain, perhatian anda. (Vegetarian dan vegan, anda mungkin mahu menjauh beberapa saat – cuba di sini atau di sini!) Buku ini adalah penghormatan kepada semua benda yang baik dan baik. Ia tidak memegang apa-apa pun. Anda mahu leher kambing yang dipakainya? Kami mendapat leher kambing jerami anda! Atau sekurang-kurangnya, Chef Michael Symon tidak.

Fakta Pantas

Siapa yang menulisnya: Michael Symon

Siapa yang menerbitkannya: Clarkson Potter

Bilangan resipi: 120 resepi, disusun ke dalam seksyen oleh Daging sapi, Babi, Domba & Kambing, Unggas, Permainan, dan Sisi

Resipi untuk sekarang: Pan-Roasted Sirloin dengan Chanterelles dan Soya, Hot Dog Killer, Triple Stewed dengan Tomat dan Zaitun, Bacon House, Chorizo, Leg of Lamb Souvlaki, Kambing Ragu dengan Pappardelle, Sayap Ayam Sayur Sriracha, Ketumbar dan Ayam Panggang Jeruk

Sorotan lain: Awak tahu tak? Saya akan ke hadapan dan mengatakannya: Saya skeptik buku ini. Ini disebabkan oleh fakta bahawa saya mempunyai perasaan yang sangat neutral terhadap chef TV terkenal Michael Symon dan perasaan yang agak lelah tentang buku-buku menyembah daging uber-macho.

Tetapi doggone jika dia tidak memenangkan saya. Saya fikir Michael Symon memetik nota yang tepat dalam buku ini. Resipi yang serius dan jelas dikembangkan dengan penuh perhatian, manakala halaman di sekelilingnya dipenuhi dengan maklumat terperinci mengenai perkara-perkara seperti daging merokok, cara memilih ayam yang baik, dan panduan kepada pelbagai potongan. Tetapi nada keseluruhannya adalah cahaya, menarik, dan sentuhan bodoh. Buku yang benar-benar berguna yang tidak mengambil terlalu serius – untuk saya, itulah kombo yang menang.

Ini bukan buku masakan yang mungkin anda masak lurus. Tetapi apabila anda mendambakan daging babi yang sangat baik atau tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan bit ganjil dari CSA daging anda, anda tidak boleh berbuat lebih baik.

Siapa yang akan menikmati buku ini? Orang ramai mencari persediaan daging yang lebih kreatif, orang yang berminat dalam projek seperti merokok daging mereka sendiri dan membuat sosej.

Cari buku di perpustakaan tempatan anda, kedai buku bebas, atau Amazon: Carnivore Michael Symon: 120 Resipi untuk Pencinta Daging oleh Michael Symon dengan Douglas Trattner

Apartment Therapy Media membuat segala usaha untuk menguji dan mengkaji produk secara adil dan telus. Pandangan yang dinyatakan dalam kajian ini adalah pandangan peribadi pengulas dan ulasan produk tertentu ini tidak ditaja atau dibayar oleh apa-apa cara oleh pengilang atau ejen yang bekerja bagi pihak mereka. Walau bagaimanapun, pengeluar tidak memberi kami produk untuk tujuan ujian dan kajian semula.

(Imej: Emma Christensen)