Cepat! Seseorang harus mengeluarkan pengadun KitchenAid mereka dan membuat KitchenAid kue perayaan: Jenama merayakan ulang tahun ke-100nya! Jika anda tidak mempunyai mixer stand KitchenAid (atau anda mahu yang baru), anda beruntung. Untuk meraikan kejayaan utama ini, syarikat melepaskan pengadun peringatan, yang akan tersedia untuk masa yang terhad. Dan ada versi istimewa tambahan hanya di Williams Sonoma

(Kredit imej: Williams Sonoma)

Pengadil Sambutan 100 Tahun datang dalam edisi terhad Misty Blue ini, yang bertujuan untuk “membangkitkan gaya klasik, menghantarkan kembali ke salah satu warna Mixer KitchenAid yang pertama yang pernah diperkenalkan,” menurut syarikat itu.

Fakta yang menyeronokkan: Pada asalnya, pengadun stand KitchenAid hanya terdapat dalam warna putih. Ia tidak sampai tahun 1955, ketika Williams Sonoma memutuskan bahawa harus ada warna di dapur (khususnya Blue Eropa), bahwa warna baru diperkenalkan.

Pengadun Sambutan ini secara teknikal dua pengadun: ada satu premium yang dilengkapi dengan mangkuk hobnail seramik dan pemotong tepi flex (tersedia secara eksklusif di Williams Sonoma untuk $ 500) dan satu dengan mangkuk keluli tahan karat bersalut putih (untuk $ 400). Seperti pengadun lain dalam barisan syarikat, ini juga mempunyai 10 kelajuan yang dioptimumkan dan reka bentuk tilt-head.

(Kredit imej: Williams Sonoma)

Tidak seperti mixer lain di KitchenAid, model-model ini dihiasi dengan logo unik KitchenAid Warisan (baca: lama masa-y) dan hab hab kuasa khas yang merupakan kemunculan semula yang disengajakan untuk meraikan sejarah 100 tahun jenama tersebut. Dan mereka hanya akan tersedia untuk masa yang terhad.

(Kredit imej: KitchenAid)

Apabila anda menganggap warna baru ini (dan jangan sampai kita mula mangkuk hobilik yang indah!), Pengadun peringatan itu pastinya terasa seperti klasik. Seperti sesuatu yang boleh digunakan datuk nenek kami 90 atau 100 tahun yang lalu, tidak? Terutama berbanding dengan siaran moden lebih terkini seperti mesin hitam dan tembaga matte.

Beli Artisan Mixers Artisan Edisi Terbatas

  • Model Bowl Seramik dengan Flex Edge Beater, $ 500 di Williams Sonoma
  • Model keluli tahan karat putih, $ 400 di KitchenAid

Selain itu, jika anda berada di pasaran untuk ketuhar yang baru, akan ada Range KitchenAid Limited Edition yang hampir sama 36 inci untuk $ 7,699.

Apa pendapat anda tentang warna baru? Dan mangkuk hobilik itu?