Sekiranya terdapat satu alat yang kita bergantung pada lebih banyak di sini di Kitchn, ia adalah kepingan lembaran yang dipercayai. Malangnya, di dalam laut Segera Pot, penggorengan udara, dan pengisar mewah, kuali lembaran yang rendah tidak mendapat cukup kredit. Bagaimana lagi kita akan membuat semua makan malam lembaran keajaiban kami, gigitan ayam dua bahan, dan sayuran panggang yang terbaik?

Mari kita akhirnya memberikan kepingan lembaran kegemaran kami yang menghormati yang sewajarnya.

Vollrath Wear-Ever Half-Sheet Sheet Kans
28

Pertama, adalah penting untuk diperhatikan bahawa tidak semua kuali lembaran mendapat kerja. (Sekiranya anda pernah berurusan dengan orang yang menangky yang benar-benar melengkung dalam ketuhar apabila anda cuba memanggang pucuk Brussels pada suhu 400 ° F, maka anda tahu apa yang kami maksudkan.) Pan lembaran yang kukuh dan boleh dipercayai tidak ada, itulah sebabnya kami sangat istimewa ketika datang ke lembaran pembakar kami: Vollrath’s Wear-Ever Half-Size Sheet Pans.

Yakinlah, kuali ini tidak akan meledingkan anda; mereka diperbuat daripada gred komersial, aluminium 18-gauge, dan mempunyai rim yang diperkuat dengan rod. Jika mereka mewah, istilah teknikal tidak bermakna apa-apa untuk anda, hanya tahu bahawa ini adalah lebih kukuh daripada pilihan bakeware rumah standard yang lain. Jika anda tidak yakin, komen 300-plus di bahagian semakan Amazon bercakap untuk diri mereka sendiri.

Satu lagi perkakas ini adalah bahawa mereka mempunyai pengedaran panas seragam (aka no hotspots). Jika matlamat di sini adalah untuk mendapatkan semua orang Brussels merata, maka anda beruntung. Berita baik untuk tukang roti: Warna cahaya kuali ini juga membantu mencegah terlalu banyak keriting.

Berikut adalah tip untuk pemilik masa depan kuali lembaran ini: Mereka mesti dibasuh dengan tangan. Jangan letakkannya di mesin basuh pinggan, kerana mereka akan kehilangan kilauan mereka dan menjadikan kelabu gelap yang kusam. Tetapi mereka akan menjadi sidekick yang baru dan amanah, jadi anda tidak keberatan memberi mereka sedikit TLC. Janjikan.

Lebih banyak pada Baking Baking

  • 3 Alasan Anda Mungkin Tidak Buang Lembaran Membakar Lama Anda
  • Penyelesaian Paling Cemerlang untuk Menyimpan Lembaran Membakar Anda
  • 20 Mudah, Lembaran Delicious Pan Suppers