Saya suka berpakaian cupcakes dengan pembuat cupcake yang menyeronokkan. Ia satu cara yang mudah untuk menarik skema warna ke dalam pesta atau untuk meyakinkan tetamu anda bahawa anda telah membuat beberapa jenis gourmet merawat apabila anda benar-benar hanya membuat campuran dari kotak (shhh!). Tetapi saya sering mendapati bahawa saya mempunyai beberapa yang tersisa, atau yang saya stok dan kemudian tidak menggunakan barisan baru untuk seketika, atau bahawa mereka melarikan diri dari bungkusan dan mula berlari ke sudut jauh kabinet. Pada asasnya, barisan cupcake rawak saya memerlukan rumah!

Dan saya akhirnya datang dengan penyelesaian yang sempurna untuk mereka.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

Simpan lincake liners anda di balang kaca (fikir: apotek atau malah balang Mason)!

Berikut adalah beberapa sebab mengapa penyelesaian ini begitu hebat.

1. balang adalah jelas.

Kebanyakan barang yang perlu anda simpan, tetapi terutama yang lebih kecil, manfaat dari bekas yang jelas. Ia mungkin kelihatan jelas, tetapi jika anda dapat melihat apa yang ada di dalam bekas anda, bukan sahaja lebih mudah untuk mencari, tetapi anda juga lebih cenderung menggunakannya. Jika anda membuka kabinet anda dan mempunyai peringatan yang cukup sedikit mengenai pelan pembakar masa depan anda, anda akan ingat untuk membuatnya berlaku! Dan jika anda seorang pengumpul cupcake besar-liner yang akan mengumpulkan pelbagai balang cupcake liners, dapat melihat apa yang ada di sana akan berguna.

2. Mereka datang dalam pelbagai saiz.

Jars – malah Mason garpu – datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Oleh itu, apabila menyimpan simpanan cupcake anda, anda boleh memilih saiz yang paling sesuai dengan apa yang anda ada (hanya tinggalkan sedikit ruang untuk koleksi anda berkembang). Kemudian anda boleh melakukan timbunan tunggal, atau beberapa menara pelapis mini, atau mengaturkannya dengan warna, atau apa sahaja!

3. Anda mungkin sudah mempunyai beberapa balang di tangan.

Walaupun anda pasti dapat keluar dan membeli balang apoteker yang paling baik yang anda dapati, kemungkinan besar anda sudah mempunyai sesuatu yang tersisa dari projek penjerukan. (Petunjuk: Bekas sos pasta yang kosong dan dibersihkan juga boleh melakukan silap mata.) Penyelesaian pengorganisasian ini adalah percuma, dan ia menjimatkan sesuatu daripada kembali ke proses kitar semula / pembuatan kerana anda menggunakannya semula di dalam rumah anda sendiri.

4. Ia begitu mudah sekali.

Secara harfiah, jika anda boleh membuka balang, anda boleh melakukan helah penyimpanan ini. Oleh itu, selalunya idea storan DIY tersusun rumit (baca: mereka kelihatan mudah, tetapi sebenarnya sukar untuk dilaksanakan). Oleh itu, ia bagus untuk mempunyai satu di mana arahan adalah betul seperti berikut: Ambil penutup, letakkan liners dan tutup semula. Selesai!

5. Ia kelihatan comel.

Kembali ke balang yang jelas: Para pembuat cupcakes mereka mungkin perkara paling halus dalam kabinet anda. Sudah tentu cuter daripada bekas rempah anda yang tidak sesuai dan minyak anda dan apa sahaja yang lain. Jadi mengapa tidak menunjukkan mereka untuk mencerahkan seluruh ruang?

Apa yang anda fikir, anda akan cuba ini di rumah?