Dari semua produk runcit Archer Farms yang terdapat di Target (dan jumlah mereka dalam beratus-ratus), yang paling popular adalah makanan ringan lurus. Sebenarnya, enam item paling popular pada dasarnya adalah beberapa variasi campuran jejak. Adakah semata-mata hasil daripada pembelian impuls apabila pelanggan mengusahakan selera yang mencuba pakaian atau membeli-belah untuk peralatan makan oleh Chip dan Joanna Gaines? Atau makanan ringan ini sangat baik, mereka meninggalkan semua produk lain di dalam habuk?

Sudah tentu saya terpaksa mengetahui.

Saya mencuba semua snek Archer Farms yang paling popular, dari urutan terbaik Monster Trail Mix kepada Salsa Peach Salsa, dan mendudukinya dalam urutan “Harus Beli” ke “Skip.”

Berikut adalah pilihan saya untuk snek yang paling mengerikan.

Harus Beli

Parmesan Garlic Potato Chips, $ 3 untuk lapan auns

Ini adalah cinta dari gigitan yang pertama. Anak-anak saya mengasihi mereka, rakan-rakan mereka menyukai mereka, jiran-jiran saya yang suka makan makanan yang membantu saya dalam usaha saya untuk menentukan yang paling penting Makanan runcit disukai mereka. Mereka mempunyai tekstur “cerek yang dimasak” yang kuat, dan rasa yang sangat enak dan masam yang sangat seimbang dan tidak dapat dinafikan (berfikir: cip garam dan cuka, dengan cara cuka yang cair, dan dosis besar Pamiyami yang kaya umami) . Cip ini sekarang akan mempunyai tempat tetap di senarai beli-belah Sasaran saya. Mereka baik sekali.

Juga Worth Buying

 1. Campuran Chocolate Trail Butter Peanut, $ 4 untuk lapan auns: Coklat-cecair seperti coklat yang ringan dan segar, benar-benar membuat campuran ini. Tetapi dengan cawan mentega kacang kecil, kerepek coklat, dan kerepek mentega kacang (dan hanya menghancurkan kacang-kacangan sebenar), saya akan meletakkan ini dengan tepat dalam kategori merawat sesekali, bukannya makanan ringan harian.
 2. Monster Trail Mix, $ 8 untuk 36 auns: Produk Archer Farms yang paling popular di Target adalah campuran klasik cip coklat, kacang, dan kismis, ditambah dengan cip M & Ms dan cili kacang. Setiap segelintir diberi ganjaran dengan banyak barangan manis.
 3. Cashew, Cranberry & Almond Trail Mix, $ 11 untuk 30 auns: Tepat apa yang kedengarannya, ini bagi mereka yang mahukan campuran jejak yang sebenarnya sihat. Cranberry adalah berisi dan lembab, dan kacang-kacangan keseluruhannya renyah dan berkualiti tinggi.
 4. Sedap Kacang panggang yang ringan, $ 6 untuk 9.5 auns: Ya, anda secara teknikal boleh mendapatkan cashew panggang yang diasinkan hampir di mana-mana sahaja, tetapi jika anda mengetuk mentega, anda tidak akan kecewa dengan kacang-kacangan yang berkualiti tinggi.
 5. Kerang Kentang Sweet Potato Crinkle, $ 3 untuk lapan ons: Saya suka manisnya cip kentang manis, dan ini adalah pilihan standard yang baik. Mereka sedikit lebih tebal daripada beberapa jenama lain yang saya cuba, tetapi mereka tidak berat dan keras.
 6. Kayu Manis Pecans, $ 6 untuk 10 auns: Kacang-kacangan ini mempunyai bunga besar dari kayu manis dan debu gula tepung.
 7. Tex Mex Trail Mix, $ 8 untuk 26 auns: Ini kelihatan seperti makanan ringan syarikat penerbangan, tetapi ia rasa lebih baik, terima kasih kepada kepekaan serbuk cabai yang kaya yang membekalkan segala-galanya dari kacang-kacangan ke tongkat jagung “salsa” dan keropok beras cili. Terdapat juga badam dan pepitas untuk menaikkan faktor protein.
 8. Maple Bourbon Pickle Spears, $ 3 untuk 25 auns: Kami tidak mengesan apa-apa bourbon, tetapi ini manis, roti-dan-mentega gaya acar mempunyai sepakan besar pemanasan rempah. Hampir semua orang dalam kumpulan mengakui tidak suka jeruk roti dan mentega, tetapi mereka suka ini, jadi itu mengatakan sesuatu.

Worth Skipping

 1. Dark Chocolate Himalayan Salted Almonds, $ 6 untuk 13 auns: Salutan berat, lapis lilin coklat hambar pahit menguasai kacang-kacangan. Garam hampir tidak pernah datang.
 2. Susu Coklat Susu, $ 6 untuk 12 auns: Ini baik-baik saja jika anda memerlukan pembungkusan nut coklat, tetapi, sekali lagi, coklat jauh dari rasa yang kaya dan rasa lilin.
 3. Caramel Cashew Trail Mix, $ 5.50 untuk 14 auns: Ambil campuran Monster Trail, tambah kacang hijau, dan suruh cip untuk gula-gula seperti Milk-Dud yang kenyal. Bunyi yang menjanjikan, tetapi karam yang diliputi cokelat yang sangat kenyang itu membuatkan kami takut untuk mengisi kami.
 4. Salsa Verde panggang, $ 2.50 untuk 16 auns: Dengan sedikit rasa panggang untuk bercakap, salsa verde ini menangis untuk beberapa rempah yang gurih. Pada cip itu seperti halus, walaupun beberapa di antaranya menganggapnya lazat sebagai cecair yang kuat untuk bahu daging babi atau paha ayam.
 5. Spinach Artichoke Feta Dip: Ini kelihatan dan dirasai seperti berdagang bayam standard pasaraya. Artichoke dan feta tidak dapat dilihat. Ia tidak buruk, tetapi ia pasti dilupakan.
 6. Salsa Peach Salsa, $ 2.50 untuk 16 auns: Tekstur itu sangat licin dan menyentuhnya dengan tepung tomato, dan rasa manis dari nanas dan persik “rasa semula jadi” memohon untuk beberapa baki.

Makanan ringan apa yang anda sayangi dan tidak suka dari jenama Target Farm Archer?