Cyber ​​Monday mempersembahkan pelbagai perkara untuk dibeli – dan juga tempat untuk membeli mereka. Walaupun anda hanya mengehadkan belanja anda ke Amazon, terdapat halaman dan halaman perkara untuk membeli dan berfikir tentang membeli. Berapa banyak menatal yang perlu anda lakukan untuk mencari tawaran terbaik di laman web ini?

Ternyata, tiada! Kami telah melakukan sejumlah penyelidikan yang sungguh-sungguh untuk membuat kesimpulan berikut: The 6-Quart DUO Plus Instant Pot adalah perkara terbaik yang boleh anda beli di Amazon hari ini – terutamanya jika anda telah mendengar buzz dan berfikir tentang mendapatkan satu.

Lihat semua tawaran Black Friday dan Cyber ​​Monday terbaik kami di satu tempat!

(Kredit imej: Amazon)

Belilah itu!

6-Quart DUO Plus Instant Pot, $ 75

Mengapa? Editor kami mengatakan bahawa anda tidak sepatutnya membayar lebih daripada $ 80 untuk Pot Segera semasa Black Friday dan Cyber ​​Monday. Dan Amazon mendapat sedikit kurang daripada $ 75 (ditandakan dengan 38 peratus untuk Cyber ​​Monday), jadi sekarang adalah masa untuk bertindak, terutamanya kerana kami menganggap anda seorang ahli Perdana dan anda akan mendapat penghantaran percuma dua hari.

Berkaitan: Hari Ini untuk Beli Pot Segera, Tetapi Berikut Ini Yang Anda Perlu Tahu

Sekiranya anda tidak biasa dengan Pot Instan, ia adalah mesin keajaiban tujuh dalam satu – periuk tekanan, periuk perlahan, periuk nasi, pengukus, tepung saut, pembuat yogurt, dan makanan yang hangat, semuanya dalam satu peranti padat. Kita boleh pergi selama-lamanya tentang dinamo kecil ini, tetapi anda hanya perlu mempercayai kami dan merebutnya semasa ia dijual (atau baca ulasan penuh Instan Pot kami jika anda memerlukan lebih meyakinkan).

Kisah Pot Segera Lebih Berguna

  • 5 Perkara yang Harus Anda Ketahui Mengenai Pot Segera Baru Anda
  • Cara Membersihkan Periuk Tekanan Segera
  • 22 Resipi untuk Membuat dengan Pot Segera Baru Anda

Adakah anda melakukan apa-apa membeli-belah Cyber ​​Monday? Adakah itu termasuk apa-apa di Amazon?