Tidak rahsia lagi bahawa kita menyukai penyelesaian penyimpanan pintar. Penyelesaian penyimpanan itu kelihatan pintar juga? Nah, kita hanya kehilangan minda kita mengenai perkara semacam itu.

Dan demikian menerangkan obsesi semasa kami dengan rumah YAMAZAKI. Adakah anda tahu jenama itu??

7 Cara Simpan untuk Simpan Wang di Amazon:

Tonton Video

Barisan ini mempunyai pelbagai aksesori (termasuk risers rak, pemegang buku masak, pemegang alat, dan lain-lain) yang meletakkan penganjur dapur lain untuk memalukan. Setiap item diperbuat daripada keluli yang kukuh (yang dicat putih untuk kelihatan bersih dan sejuk) dan kadang-kadang mempunyai sentuhan kayu, menjadikannya pilihan yang baik untuk apa-apa jenis dapur.

Lihat sahaja beberapa item kegemaran kami di bawah. (Ia tidak menyakitkan bahawa fotografi itu luar biasa. Bolehkah kita semua hanya bergerak ke dapur ini? OK, terima kasih!)

(Kredit imej: Amazon)

1. YAMAZAKI rumah Spice Rack Magnetic, $ 27

Rempah kecil ini melekat ke sisi peti sejuk, dan sangat bagus untuk memegang beberapa botol minyak, rempah, garam, atau barang-barang lain yang sering digunakan yang anda ingin dapat mengakses dengan cepat dan mudah.

(Kredit imej: Amazon)

2. YAMAZAKI rumah Raketan Organisasi Dapur Magnetic, $ 38

Pilihan yang lebih besar, rak magnet ini mempunyai ruang bagi minyak dan rempah-rempah itu, ditambah dengan roll tuala kertas, dan beberapa alat tambahan.

(Kredit imej: Amazon)

3. YAMAZAKI rumah Tosca Di bawah Rak Towel Holder Paper, $ 28

Walaupun kita semua mungkin mampu menggunakan tuala kertas yang lebih sedikit, itu bukan idea yang mengerikan untuk memilikinya. Pemegang ini menjadikannya dalam jangkauan tetapi tidak dalam perjalanan.

(Kredit imej: Amazon)

4. YAMAZAKI rumah Tosca Dish Riser, $ 35

Akhirnya! Penaik pinggan cukup cukup untuk duduk di rak terbuka. Ia tidak murah, walaupun.

5. YAMAZAKI home Tower Wire Dish Drainer, $ 50

Bercakap dengan cantik, berikut adalah pengalas hidangan tercantik di dunia. Serius, angkat tangan anda jika anda benar-benar baik dengan meninggalkan ini di kaunter anda sepanjang masa. Ia tidak murah, tetapi ada beberapa perkara yang patut dihidangkan.

(Kredit imej: Amazon)

6. YAMAZAKI rumah Tosca Cutting Board Stand, $ 42

Pasti, anda boleh bersandar papan pemotong anda terhadap backsplash anda, tetapi apa yang menyeronokkan dalam itu? Pendirian ini menjadikannya lebih masuk akal.

(Kredit imej: Amazon)

7. YAMAZAKI rumah Tosca Alat Berdiri, $ 30

Crock ini menjadikannya sangat mudah untuk mencari alat yang anda cari.

Beli lebih banyak: rumah YAMAZAKI

Apa pendapat kamu? Adakah anda suka perkara ini seperti yang kita lakukan? Adakah anda sanggup membayar untuk beberapa item yang lebih mahal dalam talian?