IKEA mega-kedai IKEA adalah lebih daripada tempat yang bagus untuk merebut gelas wain murah dan rak berbentuk kubus – kedai-kedai juga mempunyai seksyen perjalanan yang sentiasa berubah dengan beberapa tawaran yang luar biasa pada knapsack ringan, beg bahu serba boleh, dan beg yang kukuh, beberapa. Kebanyakan harga mencuri, dan mereka lebih murah jika anda ahli keluarga IKEA. (Ia adalah percuma untuk menyertai program ini, jadi ambil kesempatan jika anda boleh.)

Berikut adalah lima perkara terbaik yang pernah kita lihat, sama ada anda mengembara di seluruh dunia atau hanya melangkaui bandar untuk hujung minggu.

  1. FÖRFINA 10-Piece Travel Set, $ 2.50: Bukan set ciri ini dalam pelbagai saiz (jadi anda boleh membawa hanya jumlah yang tepat dari apa sahaja yang anda perlukan), ia juga dilengkapi dengan corong untuk membantu anda dengan kemas mengisi bekas yang dikatakan.
  2. KNALLA Payung, $ 4: Payung padat ini cukup kecil untuk menyimpan dalam beg pakaian anda pada setiap masa (kerana anda tidak tahu bila anda akan mendapati diri anda dalam hujan lebat!). Dan, pada $ 4, ia cukup murah jika anda kehilangannya semasa perjalanan anda, ia tidak akan terlalu banyak.
  3. KNALLA Backpack, $ 5: Memiliki pilihan beg mudah alih dan bebas tangan adalah impian apabila anda dalam perjalanan. Bahagian kegemaran kami? Ransel itu lipatan sehingga bagus dan kecil, jadi anda boleh membawanya dalam perjalanan sekiranya anda memerlukan storan tambahan. (Dan, jika anda seperti kami, anda memerlukan storan tambahan untuk semua cenderahati yang boleh dimakan anda.)
  4. STARTTID Carry-On Bag With Wheels, $ 15: Kedai beg ringan ini sangat rata apabila anda tidak melancong. Dan ia juga mempunyai roda! Ia adalah pembawa asas yang hebat dan jumlah mencuri pada harga ini.
  5. FÖRFINA Travel Bags, $ 10 untuk enam: Sama ada anda seorang yang terlalu teratur atau hanya bercita-cita untuk menjadi satu, beg ini akan membantu mendapatkan pembungkusan anda di bawah kawalan. Gunakannya untuk memastikan item tertentu dipisahkan dan mudah dicari.

Apakah barangan perjalanan kegemaran anda dari IKEA? Beritahu kami dalam ulasan!