Jika anda tidak biasa dengan Yossy Arefi, jurugambar makanan, stylist, dan tukang roti di belakang Apt. 2B Baking Co, anda perlu. Resipi-nya adalah seperti yang cantik untuk dilihat kerana mereka makan – dan kita tidak boleh lebih teruja dengan buku barunya, Sweeter off the Vine. Untuk merayakan pelepasannya, yang berlaku dengan dovetail dengan sempurna dengan musim berry, kami menjemput Yossy ke dapur studio kami untuk sesi bake berry.

Kami berkongsi resipi dari penembak, sudah tentu, tetapi kami juga ingin menyerlahkan beberapa plat, mangkuk, cawan, dan aksen yang kami gunakan pada set. Kami fikir mereka hampir sama seperti makanan pencuci mulut Yossy.

Astier de Villatte Footed Bowls, $ 80- $ 105 di ABC Carpet & Home ‘src = “https://atmedia.imgix.net/a615e3bcfcd9a81c17c66aaaf2778c947154f746?w=160&h=160&fit=crop”>

1. Alat Servis Iris, $ 75 hingga $ 100 di ABC Carpet & Home: Peralatan perkakas yang cantik ini menampung satu sen yang cantik, tetapi mereka membuat penambahan impian untuk meja anda, atau hadiah istimewa.

2. Placemats Varanasi Sari, $ 24 di ABC Carpet & Home: Ini sutera kasar dan tirai dupioni, buatan tangan di India, akan meminjamkan meja anda panache dunia.

3. Astier de Villatte Footed Bowls, $ 80 hingga $ 105 di ABC Carpet & Home: Diilhamkan oleh seramik abad ke-18, mangkuk Paris ini pedesaan tetapi elegan – dan sempurna untuk mempamerkan segala-galanya dari berry permata-permata kepada permata sebenar.

4. Piala Porcelain, $ 10 di H & M: Cawan teh yang cantik tidak hanya untuk mengklasifikasikan masa teh. Kami memikirkan sudu es krim vanila yang dihiasi dengan beri dan krim cambuk akan menjadi besar dari cawan porselin merah jambu ini dengan aksen emas.

5. Jug Corak Pelega, $ 25 di H & M: Tekstur adalah cara yang halus untuk menambah kecanggihan pada sebarang kesempatan, dan kami suka betapa serba boleh ini jag kaca ini. Gunakannya sebagai periuk untuk sangry berry atau isi dengan bunga untuk membawa aroma musim panas ke dalam dapur anda.

6. Plat Salad Alabaster, $ 7 di Pier 1 Import: Bawa warna dan rasa musim panas di tepi laut ke meja makan anda dengan plat salad yang berpatutan.

7. Jade Green Glass Footed Bowls, $ 30 untuk set 6 di World Market: Mangkuk kaki yang menarik ini membuat lebih banyak keseronokan pencuci mulut. Kami juga suka idea mengisi mereka dengan gula-gula dalam pembalut logam.

8. Carats DOF ​​Glasses, $ 20 for set of 4 at World Market: Cermin mata hitam Lama dari Portugal terdiri daripada empat warna: pudina, merah jambu, arang, dan jelas.

9. Medium Bowl in Swing Mint Pale, $ 60 di Suite One Studio: Diperbuat daripada tanah liat porselin putih, mangkuk serba guna ini mempamerkan kecantikannya yang mentah, tanpa unggun pada bahagian luar, manakala bahagian dalamnya mempunyai pudina pudina.

10. Ring Dish di Malachite dengan Rim Emas, $ 32 di Suite One Studio: Kami terobsesi dengan kemasan air berwarna hijau yang mendalam dari hidangan emas berbingkai ini.