Bahagian terburuk musim sejuk? Ia bukan musim panas! Dan ini bermakna anda tidak boleh berkelah. Kecuali anda boleh. Walaupun suhu terus menggigil pada bulan Februari ini, pertimbangkan untuk merancang berkelah dalaman. Anda hanya perlu beberapa perkara – dan kami meneka bahawa anda sudah mempunyai mereka.

1. Selimut

Mungkin bahan yang paling penting ketika datang untuk mendapatkan selimut yang nyaman, mestilah, mesti. Anda akan memerlukan sekurang-kurangnya satu sebagai pangkalan anda, dan beberapa lagi untuk orang berselimut.

2. Kusyen

Tambah lebih lembut dengan banyak bantal dan bantal. Orang mungkin suka duduk atau bersandar pada mereka semasa makan. Dan mereka akan menjadi berguna apabila orang mula hanyut dalam koma makanan. Petua: Tutupkannya pada lama, kes bantal ganti jika terdapat sebarang tumpahan!

3. Jadual Pembuatan

Untuk membuat makan sedikit lebih mudah, tambah beberapa jenis meja tinggi untuk berkelah. Ia boleh menjadi meja legit (kami melihat anda, meja kopi!) Atau sesuatu yang lebih baik. Semoga kami mencadangkan beberapa susunan buku, dulang sarapan di dalam katil, atau kotak kadbod terbalik?

Baca lebih lanjut: Ruang Kecil: Makan Meja Makan Kopi

4. Cawan dengan Tudung

Jika anda merancang untuk menghidangkan wain merah, teh, atau benar-benar apa-apa cecair, bermain dengan selamat dan melangkau cawan dan gelas tradisional. Sebaliknya, gunakan cawan perjalanan kopi, termos, atau balang Mason. Dengan cara ini, jika seseorang mengetuk satu, anda mempunyai sekurang-kurangnya peluang 50/50 bahawa akan ada penutup untuk mengandungi kekacauan.

(Kredit imej: Terapi Apartment)

5. Makanan Mesra Berkelah Musim Sejuk

Seperti yang kita sukai dengan sandwic dan pasta salad yang baik, makanan berkelah musim panas tradisional mungkin bukan cara anda untuk pergi ke sini. Sebaliknya, merancang menu yang akan meninggalkan rakan anda berasa penuh, hangat, dan bahagia.

Beberapa Cadangan Menu

  • Menu Makanan Selesa Makanan Tex-Mex untuk Hari Salji Anda Selanjutnya
  • Bowl Gaya Korea dan Brokoli
  • Fettuccine Tomato yang Kering Sejuk
  • Gooey, Crunchy, Pie S’mores Chocolate-Filled

6. Muzik

Sama ada dengan pembesar suara tanpa wayar, komputer riba, atau telefon anda, anda perlu menyediakan beberapa lagu untuk dimainkan semasa makan. Tidak akan ada kicauan burung, jadi Top 40 perlu dilakukan.

7. Makan Malam Selepas Makan Malam

Sesetengah orang mungkin tidur (lihat item 2), tetapi bagi mereka yang masih terjaga selepas makan, anda memerlukan sesuatu untuk menghiburkan mereka. Mempunyai beberapa buku pewarna, permainan papan, majalah, atau bermain kad berdekatan. Atau kerana anda berada di dalam, ada satu perkara yang boleh anda lakukan yang anda tidak boleh lakukan di tengah-tengah taman: menonton filem. Satu titik untuk musim sejuk!

Apa yang perlu ditonton: 10 Filem Makanan dan Rancangan untuk Mengalir di Netflix Sekarang