Dapur from 'It's Complicated'

Amelie“src =” https://atmedia.imgix.net/d95f4c29fddb52bc0f41136ac073cb62159fcb47?w=160&h=160&fit=crop “>

Di bawah Tuscan Sun“src =” https://atmedia.imgix.net/8e4c1dccd6e0c0520188a3ecec75e384f06ad203?w=160&h=160&fit=crop “>

Kanak-kanak adalah Semua Hak“src =” https://atmedia.imgix.net/3a55dbe218220794cde549be492b6bd8ea2c7930?w=160&h=160&fit=crop “>

The Princess Diaries

Salah satu tempat kegemaran kami untuk menghidupkan inspirasi dalaman ialah skrin perak. Fikirkanlah, dengan belanjawan yang besar, mereka dapat membuat dapur bahawa beberapa watak kegemaran kami memasak. Dan tentu saja kerana filem itu fantasi tulen, mereka akan menjadi beberapa dapur aspirasi.

Berikut adalah beberapa kegemaran kami – mereka berpanjangan dari dapur Nancy Meyers bougie ke bilik lebih eklektik yang anda akan dapati dalam filem indie seperti Amelie. Jangan lupa memberitahu kami pada skrin kegemaran anda di dalam komen.

  1. Ia rumit: Anda tahu kami terpaksa memulakan dengan filem Nancy Meyers. Ia adalah satu tanda tangan filemnya yang selain sebagai pemutus pelakon yang kita semua mahu menjadi, dia juga menunjukkan kepada kita rumah-rumah yang kita semua mahu hidup. Dapur California ini tidak terkecuali, hanya melihat semua ruang balas itu. (melalui Remodelista)
  2. Amelie: Ia mungkin bukan dapur terbesar, tetapi apa yang ia tidak mempunyai ruang lantai, ia terdiri daripada pesona vintaj. Kita boleh membayangkan menyediakan Salad Niçoise klasik dan menonton kejiranan di dapur ini. (melalui Verbena Living Simple)
  3. The Big Chill: Memandangkan salah satu adegan yang paling mengesankan dari filem ini berlaku di dapur ini, kami terpaksa menyertakannya di sini. Pada dasarnya, inilah yang kami mahukan sepanjang hujung minggu kami-jauh dengan dapur sewa rumah rakan-rakan untuk kelihatan seperti. Walaupun, kami lebih suka dikumpulkan di bawah keadaan yang lebih bahagia. (melalui Hooked on Houses)
  4. Di bawah Tuscan Sun: Ia mungkin telah bermula sebagai satu kehancuran tetapi vila Itali dalam filem ini berakhir dengan dapur yang sangat indah. Kami ingin beberapa kemudahan moden, tetapi untuk pandangan itu dan kehidupan Diane Lane, kami gembira dapat melakukan tanpa. (melalui Antara Naps di Serambi)
  5. Seorang Lelaki Tunggal: Ia seharusnya tidak mengherankan bahawa kita menyukai dapur 1960-an yang dihiasi oleh pereka Lelaki Mad. Rasuk kayu yang terdedah dan countertop hijau terang sepenuhnya sesuai dengan era, dan sesuai untuk watak Colin Firth. (melalui Hooked on Houses)
  6. Kanak-kanak adalah Hak: Pada mulanya kami lebih tertarik dengan nama restoran organik, restoran WYSIWYG dari Mark Ruffalo (yang pendek untuk apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapatkan), dapur rumah pasangan yang dimainkan oleh Annette Bening dan Julianne Moore hanya seperti yang menakjubkan. Apa yang tidak kita berikan untuk bar barung tersebut. (melalui Hooked on Houses)
  7. Sesuatu yang Perlu Berikan: Sekiranya rumah pantai di Pantai Timur lebih menarik, maka anda akan lebih suka dapur Nancy Meyer ini Ia rumit. Tetapi semua elemen yang kita mahu masih ada – kaunter pulau yang besar, dapur pembunuh, jubin bawah tanah, dan banyak rakaman persegi untuk drama yang sesuai dengan usia untuk dibentangkan. (melalui Btch Flcks)
  8. The Princess Diaries: Kami suka dapur di firma Thermopolis kerana ia sedikit lebih realistik daripada banyak dapur di skrin ini. Tidak, kita tidak mempunyai tiang api di sebelah rangkaian, tetapi kadang-kadang rumah kita hanya berantakan dan huru-hara. Tambahan pula, kami telah melanda semua warna itu. (melalui Hooked on Houses)