Mungkin kita telah menonton terlalu banyak tawaran karpet merah (untuk menjadi adil, ia adalah anugerah musim pertunjukan), tetapi kami tidak boleh mendapatkan barangan emas yang berkilat dan berkilat. Pelayan salad emas? Pasti! Crock emas untuk memegang pelayan salad itu? Duh! Lettuce emas? Kenapa tidak ada salad selada emas?

Emas sentiasa seronok – dan ia amat menyeronokkan untuk perayaan hari jadi. Anda boleh menunjukkan sekatan sedikit dengan sentuhan emas di sini dan sentuhan emas di sana. Atau anda boleh menambah semua emas. Anda tidak boleh kehilangan apa-apa cara.

Nasib baik, tidak ada kekurangan bekalan parti yang mewah dan hiasan yang ada. Adakah hari jadi anda datang? Pergi untuk emas dengan idea-idea ini.

  1. Black & Gold Party Cups, $ 1 setiap satu di The Knot Shop: Minuman anda layak naik naik: Gantikan semula cawan plastik merah dengan sesuatu yang lebih glam – seperti logam yang dicelupkan.
  2. Rosettes Parti Emas, $ 25 di Sumber Kertas: Kipas kertas kertas ini adalah salah satu cara paling mudah untuk menghiasi dinding kosong. Plus, ia akan kelihatan hebat di latar belakang semua gambar skuad anda.
  3. Belon Confetti, $ 3 di LovelyPartyBoutique: Anda tidak boleh mempunyai ulang tahun tanpa belon. Sekumpulan lelaki yang jelas yang dipenuhi dengan confetti emas potong tangan akan berpakaian bilik.
  4. Lilin Glitter Emas, $ 7.50 untuk 24 di Meri Meri: Semua glitters itu adalah emas – terutama pena mini ini.
  5. Hat Emas Kraf Emas DIY, $ 1 setiap satu di Shindigz: Anda tidak terlalu tua untuk topi parti! Anda perlu memasang sendiri ini, tetapi anda licik, bukan awak?
  6. Rantaian Kertas Fancy, $ 10 di Mata Pikiran Saya: Rantai kertas ini seperti yang anda buat semasa kanak-kanak – hanya kertas yang lebih baik dan jalurnya telah dipotong untuk anda. Kumpulkan dan gantungnya dari mantel atau meja pencuci mulut anda.
  7. Gold Cabana Stripe Coaster, $ 30 untuk 10 di Grace dan Parker: Label coaster ini sangat cantik, orang mungkin benar-benar ingat untuk menggunakannya.