Skala dapur adalah salah satu alat yang mungkin anda tidak fikirkan sehingga anda mempunyai keperluan segera untuk satu. Tetapi sebaik sahaja anda memilih satu, anda mungkin menggunakannya dengan kerap. Iaitu, jika anda memilih yang betul. Terdapat pelbagai jenis skala di luar sana, jadi penting untuk mendapatkan yang paling sesuai dengan kegunaan anda.

Kami memilih lima jenis skala yang perlu anda pertimbangkan, bergantung pada apa yang anda akan gunakan untuk yang paling banyak.

  1. Skala yang Boleh Tepat Mengukur Jumlah Kecil (Kopi) – Acaia Pearl Coffee Scale, $ 130 dari Williams-Sonoma: Skala ini bukan untuk semua orang, tetapi peminat kopi mungkin mencari semua bel dan wisel berguna. Bukan sahaja skala ini tepat mengukur alasan anda, tetapi ia juga termasuk mekar dan pembakar tim sehingga anda dapat menyempurnakan tuangkan anda. Ia juga menyegerakkan dengan aplikasi pada telefon pintar anda untuk membantu mengasah kemahiran pembuatan bir anda.
  2. Skala yang Boleh Menangani Banyak Berat – 110 paun Hanging Spring Kitchen Dial Scale, $ 22 dari Amazon: Bagi orang yang memburu dan ikan, skala ini sepatutnya kelihatan agak biasa. Jika anda perlu menimbang lebih banyak item atau potongan daging, ini boleh menjadi pilihan yang baik. Plus, anda juga boleh menggunakannya sebagai skala bagasi!
  3. Skala Serbaguna untuk Memasak Harian – Jennings CJ4000 Digital Scale, $ 27 dari Amazon: Jika anda sedang mencari skala dasar serbaguna, ini adalah pilihan terbaik anda. Rakan-rakan kami di The Sweethome memilihnya sebagai skala dapur terbaik bagi kebanyakan orang. Jika anda menimbang bahan-bahan anda untuk barang-barang yang dibakar atau sekadar perlu untuk mengukur sejumlah wang tertentu, ini adalah skala untuk anda.
  4. Skala untuk Mengukur Bahagian Sihat – Bahagian Sihat Analog Skala, $ 13 dari OXO: Apabila anda hanya prihatin tentang bahagian-bahagian, skala analog yang murah dapat menyesuaikan bil. Ini dari OXO cukup kecil untuk dibungkus dalam beg makan tengah hari atau menyimpan di dalam laci meja anda. Plus tudung bertindak sebagai mangkuk supaya anda tidak perlu bimbang tentang mempunyai satu cara yang berguna.
  5. Skala yang kelihatan baik – Skala Dapur Vintage, $ 40 dari Williams-Sonoma: Skala ini adalah bahagian kenyataan untuk dapur anda. Ya, anda boleh dengan mudah menimbang bahan-bahan kering untuk barang-barang yang dibakar, pemotongan daging, atau menghasilkan, tetapi juga yang anda mahu teruskan di kaunter dapur anda sebagai sebahagian daripada hiasan anda juga.

Adakah anda mempunyai skala kegemaran yang kami tidak sebutkan di sini? Apa yang anda gunakan untuknya?