Tapak kakak kami, Apartment Therapy, menawarkan lebih banyak daripada bahagian yang saksama yang indah, unik, dan sebaliknya memberi inspirasi kepada Rumah Lawatan – tetapi apa yang kami benar-benar suka melihat adalah makeovers dapur! Dari kerja keras untuk percayakan-hanya-cat, untuk kerja-kerja pengubahsuaian penuh, kepada helah pemilik rumah untuk menggunakan ruang kerja lama mereka untuk keperluan mereka (dan dalam belanjawan mereka), kami sentiasa terinspirasi oleh gaya-gaya ini dan pemilik rumah yang bijak.

Berikut adalah lima pengubah dapur yang paling popular di Terapi Pangsapuri untuk keseronokan tontonan anda.

(Kredit imej: Anna Spaller)

1. A Makeover Sewa $ 300

Dengan kelulusan dari tuan tanah penyewa, Terapi Pangsapuri terpaksa bekerja di dapur kecil ini dengan anggaran yang lebih kecil. Pasukan itu melukis kabinet, menurunkan kabinet kabinet, menambah lantai papan lantai, menggantung kertas dinding sementara, dan tergelincir dalam beberapa aksen lain. Pembaca tidak boleh mendapatkan cukup makeover ini! Sejujurnya, kita tidak boleh sama ada.

Lihat lagi: $ 300 Kemudian, Dapur Penyewaan Ini Tidak Perlu Dikenali di Terapi Pangsapuri

(Kredit imej: diserahkan oleh Jill Wick)

2. A $ 2,500 Remodel Kabinet

Kami akan sentiasa menyokong pengganti kabinet berwarna laminate dengan sesuatu yang lebih bergaya. Di sini, kabinet telah diganti atau digenggam sepenuhnya. Terdapat juga peralatan baru, lekapan ringan, countertop, dan banyak lagi. Dua perkara yang dibaca oleh para pembaca: tembok teal yang tebal dan meja hidup.

Lihat lagi: Sebelum & Selepas: Kitchen Goes From Grossness to Cantik untuk $ 2500 di Terapi Pangsapuri

(Kredit imej: Manis)

3. Sebaikkan keseluruhan

Sebelum gambar dapur ini tidak menyinggung perasaan … mereka tidak begitu menarik. Dan ruang itu tidak semua berfungsi. Pemilik rumah menggunakan kontraktor untuk membuat perubahan besar dan dramatik dan ruang baru hampir tidak menyerupai yang lama.

Lihat lagi: Sebelum & Selepas: A Kitchen Slope Park Terlihat di Terapi Pangsapuri

(Kredit imej: Dihantar oleh Brittany)

4. A Makeover Sewa $ 200

Makeover ini adalah kedua-dua oh-begitu-halus dan namun peningkatan yang besar. Penyewa hanya mencatatkan kabinet, memasang backsplash palsu, menambah sebuah pulau, dan dilambung beberapa aksesori.

Lihat lagi: Sebelum & Selepas: Kitchen Teeny diubahkan pada Bajet Kecil di Terapi Pangsapuri

(Kredit imej: Manis)

5. Pengubahsuaian Gut

Untuk memanggil sebelum “dapur Brooklyn sedih” sebenarnya menjadi sangat, sangat bagus. Dapur ini sama sekali tidak dapat digunakan. Sekarang? Selepas pengubahsuaian usus, dapur terang (walaupun tanpa tingkap), bergaya, dan lebih berfungsi daripada pemilik yang dapat membayangkan.

Lihat lagi: Sebelum & Selepas: Hidup Baru untuk Dapur Brooklyn Sedih di Terapi Pangsapuri

Yang mana satu kegemaran anda?