Hidangan pencuci mulut tertentu – buah runtuh, puding halus, sudu es krim buatan sendiri – yang terbaik disajikan dalam mangkuk, yang tidak terlalu besar, tidak terlalu kecil. Berikut adalah 5 yang betul:

  • Bowl Pencuci Mulut Kecil, $ 5 setiap satu dari Kanvas: Kami suka mangkuk ini. Mereka berpatutan dan boleh didapati dalam warna-warna yang hebat, dengan gaya klasik, rupa lama. 4.5 “diameter.
  • Bowl Kecil, 130 SEK (kira-kira $ 20 USD) setiap satu dari Mia Blanche Keramik: Ini mangkuk cantik kecil buatan tangan di Sweden oleh potter Mia Blanche, itulah sebabnya mereka berada di sisi pricier. 3.8 “diameter.
  • 365+ Bowl dalam Beige, $ 2.99 dari IKEA: Di sisi yang sangat murah-anda-boleh-beli-selusin adalah mangkuk dari IKEA, yang juga datang dalam warna biru pirus dan putih. 5 “diameter.
  • Mini Latte Bowls, $ 20 / set lapan dari Anthropologie: mangkuk ini, yang terdapat dalam enam warna yang berbeza, sedikit lebih kecil daripada mangkuk lain, tetapi mereka masih sesuai untuk tongkat ais krim kecil atau buah kecil. 3.5 “diameter.
  • Bowl Pencuci mulut Warisan, $ 23 / set empat dari Pflaltzgraff: mangkuk klasik ini tidak ada masa, dan pergi dengan segala-galanya. 4.5 “diameter.

Berkaitan: Bowl Pencuci mulut Kecil dari Kanvas

(Imej: sebagai berkaitan)