Kami suka melayari alat dan alat dapur baru, tetapi pada akhirnya, kami cenderung berpegang dengan asas-asasnya. Kami mendapat perkara baru sekarang dan kemudian, tetapi kami sentiasa kembali ke klasik kegemaran. Salah satu daripada klasik ini adalah satu set mangkuk campuran kokoh dan serba guna. Baca tentang bagaimana kami menggunakan mangkuk pencampuran kami, dan untuk lima set mangkuk serbaguna yang baik.

Mangkuk campuran adalah keperluan di dapur, sudah tentu, dan kami ingin menyimpan pelbagai saiz sekitar. Mangkuk dan sudu kayu; anda tidak boleh terlalu banyak! Kami mempunyai satu atau dua mangkuk keluli tahan karat yang sangat besar untuk projek-projek besar (kami menggunakannya secara berterusan) tetapi kami juga mendapati ia berguna untuk mempunyai set bersarang menarik, mangkuk pelbagai guna.

Jika anda mendapati set yang betul, mangkuk pencampur boleh pergi dari dapur ke meja. Campurkan roti dalam mangkuk satu hari; berkhidmat salad di dalamnya seterusnya. Kami sentiasa menggunakan mangkuk pencampuran kami yang lebih kecil untuk menghidangkan hidangan sampingan dan salad, dan untuk menyimpan ramuan yang disediakan di dalam peti sejuk.

Bagaimana dengan awak? Adakah anda mempunyai set cawan campuran? Berikut adalah lima set yang akan kelihatan hebat di dapur – atau di atas meja.

1 mangkuk berwarna mangkuk berwarna, set 7, $ 159 di Williams-Sonoma. Whew, mahal! Tetapi sangat cantik. Mungkin mereka akan dijual tidak lama lagi.

2 4 Mangkuk plastik 2-Tone dengan Tudung, $ 14.99 di Urban Outfitters. Ya, mereka plastik, tetapi mereka murah, berwarna-warni, dan hei, penutup!

Set 3 5-Piece Parker Bowl, $ 36.95 di peti & tong. Set klasik, dan sangat kacak.

4 Nigella Lawson Bliss Mixing Bowls, $ 50.95 di Amazon. OK, jadi ini tidak begitu berwarna-warni, tetapi kami telah melihatnya selama bertahun-tahun. Kami suka cara makanan yang terdapat dalam mangkuk berbentuk telur seperti ini.

5 Bowl Pencampuran Hijau yang berwarna-warni, $ 19.99 di Katalog Chef. Pada jualan dalam, turun dari $ 90. Hanya warna krim dan kiwi yang tersisa. Kami suka bagaimana mangkuk ini sedikit lebih cetek – hebat untuk melayani pasta.

Berkaitan: Produk Terbaik: OXO Nonskid Mixing Bowls