Saya mempunyai tempat yang lembut untuk countertop blok daging. Saya suka kecantikan mereka, kehangatan, bagaimana mereka pergi dengan pelbagai gaya dapur, dan tentu saja, kemampuan mereka. (IKEA countertops NUMERAR countertops yang sentiasa popular bermula pada $ 129 untuk enam kaki.) Mereka memerlukan penjagaan dan penyelenggaraan yang betul untuk memastikan mereka mencari yang terbaik, tetapi jika anda baik-baik saja dengan itu, maka itu adalah pemandangan indah untuk dapur. Berikut adalah 20 contoh untuk membuktikannya:

Beberapa pembaca Kitchn meracau tentang countertop blok daging mereka dalam siaran ini. Seorang pengulas, Irene, memanggil countertop IKEA yang murah itu “yang terbaik, begitu hangat dan semula jadi.” Dia memperlakukan countertops setiap tahun dengan tung minyak, dan suka bagaimana mereka telah berumur: “Saya sangat suka watak yang pisau dan kadang-kadang membakar tanda menambah, seperti countertop blok tukang daging antik Perancis.”

Adakah anda mempunyai countertop blok daging di dapur anda, atau adakah anda mempertimbangkannya pada masa akan datang? Kongsi pemikiran anda!

Dari Sekitar Web

1. Melalui IKEA
2. Studio Via Smitten
3. Melalui Nest Manhattan
4. Melalui Stadshem
5. Melalui HGTV
6. Melalui Remodelista
7. Melalui Pasangan Masak
8. Via Live Simply by Annie
9. Melalui British Standard Cupboards
10. Melalui Taman Apt
11. Via Desire to Inspire
12. Melalui Majalah WNC

Dari Lawatan Dapur kami

13. Jenny dan Asmund $ 4000 Dapur dan Taman yang telah diubahsuai
14. Alicia dan Kitchen Victorian Selatan Adam
15. Bo dan Lindsey’s Travel-Inspired Kitchen
16. Dapur Cottage Tyler’s Cozy
17. Bengkel Chocolate Jessica dan Charley dan Dapur Rumah Buatan Tangan
18. Pengubahsuaian Dapur DIY Scott Mengenai Anggaran
19. Visnja dan John Bright Kitchen Northwest Kitchen
20. Kerjaya Little Katie di Dapur