All-Clad, salah satu daripada jenama alat memasak kegemaran kami, tidak datang murah. Walau bagaimanapun, jika anda strategik, ada cara untuk mendapatkan keping cara yang kurang daripada harga penuh. Anda biasanya boleh mencari beberapa tawaran yang baik semasa jualan kedai (terima kasih, Williams Sonoma dan Sur la Table!) Dan cuti membeli-belah yang besar, seperti Cyber ​​Monday.

Cara lain? Melalui Jualan Kilang VIP ini.

Apakah Jualan Kilang VIP??

Dihoskan menerusi Jualan Rumah dan Masak, jualan menawarkan diskaun purata kira-kira 50 peratus (dan sehingga 78 peratus) dari saat kilang. “Kilang saat” hanya bermaksud kepingan mempunyai ketidaksempurnaan kecil, seperti calar dan penyok, yang membuat mereka tidak dijual pada harga penuh. Jualan itu berjalan menjelang akhir hari Jumaat, dan semua jualan adalah muktamad.

Sekiranya anda prihatin tentang barangan jualan akhir yang juga merupakan saat kilang, saya akan mengatakan ini: Koleksi All-Clad keseluruhan saya dari penjualan yang tepat ini dan ketidaksempurnaannya adalah benar-benar kecil (jika kelihatan sama sekali).

Sudah tentu, saya bukan satu-satunya kakitangan Kitchn yang mencintai All-Clad. Hanya kira-kira semua orang di dalam kakitangan mempunyai dua atau dua poket All-Clad yang sangat disayangi. Dan Editor-Editor kami, Faith Durand, sebenarnya melihat dua kuali kegemarannya dalam penjualan. Lihat mereka di bawah, dan belanja seluruh jualan dalam talian di sini.

2 Keping Kegemaran Iman

(Kredit gambar: All-Clad)

1. Pan Panci 12-inci, $ 80

“Setiap orang memerlukan satu kuali gergasi,” kata Faith. “Kuali ini berukuran 12 inci pada dasarnya tidak pernah meninggalkan dapur saya – anda boleh memusnahkan dada ayam dengan banyak ruang untuk berkotak, anda boleh memasak daging babi dan telur hancur, kami menggunakannya secara praktikal setiap hari.

(Kredit gambar: All-Clad)

2. Panah Sauté 5-Ku dengan Tudung, $ 130

“Dan kemudian, untuk lebih banyak kawasan permukaan dan kelenturan, panci yang murah hati ini adalah hadiah permata dari pelbagai motos saya periuk dan periuk (tiada seorang pun yang sepadan!),” Dia ketawa. “Kuali yang dalam dan berat ini semuanya sear dan kemudian kencang (ia juga masuk ke dalam oven juga). Apabila saya membuat panggang atau periuk panggang, ia biasanya bermula dalam periuk ini.”