Di mana lagi anda boleh pergi membeli sofa, Scandinavian asin licorice, sekumpulan mainan mewah, dan tuala ganti yang cukup untuk menjaga semua tetamu percutian anda? IKEA sebenarnya adalah tempat yang sempurna untuk membeli stok. Rak buku Billy mungkin tidak sesuai dengan stok, tetapi beberapa item yang lebih kecil akan. Perkara-perkara ini membuat stok stok hebat – dan mereka semua sangat murah!

  1. GODIS LAKRIT Licorice manis dan asin, $ 2 untuk 5 auns: Kecacatan Sweden terkenal, dan IKEA mempunyai barang-barang sebenar. Ia asin dan masam dan pahit, dengan sedikit kemanisan karamel dibakar. Amaran kepada penerima untuk bersedia untuk beberapa citarasa pertama yang kelihatannya pelik dan tidak menyenangkan, tetapi perasaan itu akan berkembang dari masa ke masa menjadi cinta abadi.
  2. KAFFEREP Cookies, $ 1.50: Stoking dibuat untuk disumbat dengan gula-gula. Cuba cookies mentega tradisional ini dengan pengisian jem raspberry. Mereka manis dan rapuh dan pergi dengan sempurna dengan teh.
  3. PRODUKT Susu Frother, $ 3: Ini sangat bagus untuk susu merapu untuk cappuccino, chai, latte matcha, dan minuman lain. Ia juga hebat untuk memancarkan putih telur untuk koktel tanpa perlu memasukkannya ke dalam shaker dan goncang untuk apa yang terasa seperti 20 tahun.
  4. LJUDLÖS Infuser Teh, $ 3: Dapatkan ini untuk orang kegemaran anda yang layak mendapat teh. Dia hanya perlu mengisi infuser dengan teh daun longgar, kemudian cangkuknya di tepi cawan ketika dia membuatnya curam. Ia lebih mudah untuk dibersihkan daripada bola teh, dan ia memberikan lebih banyak ruang untuk berkembang dan terapung, yang menjadikan rasa lebih baik. Tudung itu juga sesuai di bawahnya supaya dia akan mempunyai tempat untuk menyimpan infuser basah selepas dia mengeluarkannya.
  5. DRYCK FLÄDER Elderflower Syrup, $ 5 untuk 16 auns: Elderflower akan menjadi salah satu perisa paling sesuai 2018. Ini boleh digunakan untuk membuat koktel, jem, smoothies, dan jus. Atau ia boleh dicampur dengan seltzer untuk minuman bukan alkohol, atau menjadi limun. Tidak benar-benar tidak banyak ini tidak boleh ditambah.
  6. ALLMÄNNING Coffee Grinder, $ 13: Hanya tekan pada tudung untuk mendapatkan pengisar ini mudah digunakan untuk berfungsi. Anda juga boleh melihat betul-betul melalui tudung, jadi anda tahu bagaimana pengisar akan berjalan.
  7. SYLT LINGON, $ 4 untuk 14 auns: IKEA mempunyai banyak kesesakan organik yang indah untuk dipilih – marmalade oren dan bulatan yang lebih tua adalah satu lagi yang hebat – tetapi dengan jelas pilihan yang jelas adalah pilihan lingonberry mereka. Ia baik pada bakso, ayam belanda, pancake Sweden, ais krim, toast buttered, yoghurt Yunani, dan banyak lagi. Berikut adalah beberapa cara yang baik untuk menggunakan jem lingonberry.
  8. SMÅBIT Knife and Peeler, $ 6: Set pisau ini lebih kecil daripada purata, dan direka untuk menjadi lebih selamat untuk anak-anak yang mula masuk ke dalam masakan sendiri. Pisau mempunyai tip bulat, untuk mengelakkan kecederaan, dan kedua-duanya direka untuk memudahkan kanak-kanak cengkeram, jadi mereka kurang cenderung untuk tergelincir. IKEA mengesyorkan mereka untuk kanak-kanak berumur 8 tahun ke atas.
  9. UTSPÄDD Ice Pop Maker, $ 4 untuk empat: Dapatkan set ini untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang menyayangi mereka. Kemudian, mereka hanya perlu mengisi acuan dengan jus dan pop di dalam peti sejuk. Bahagian yang terbaik? Mereka boleh dikatakan huru-hara ketika tiba masanya untuk dimakan.
  10. VINTER Apron, $ 8: Gulungkan apron kapas ini dan patut muat di bahagian tinggi stok apa pun. Sekiranya tidak, anda perlu membeli stok anda yang lebih besar semasa anda berada.

Apa bahan stoking yang akan anda pilih dari IKEA pada tahun ini?