Apabila saya melawat IKEA beberapa saat lagi, koleksi musim panas baru sahaja memukul kedai. Saya sentiasa menantikan koleksi IKEA bermusim (bulan Februari adalah cukup bagus), dan garis musim panas tidak berbeza. Dengan pir yang berulang dan motif strawberi dan pemeriksaan halus dalam warna merah jambu, putih, dan hijau, ia sangat menyeronokkan dan suka bermain tanpa pergi ke atas. Inilah 10 perkara yang saya dapat untuk dapur saya.

  1. Sammar 2015 Tablecloth dalam pelbagai corak, $ 14.99: Taplak meja baru ini sangat menyeronokkan. Ada juga kain lap bersalut akrilik dalam corak pir ($ 19,99) untuk pembersihan yang mudah.
  2. Sommar 2015 Apron ($ 7.99) dan Tuala Dish ($ 4.99 / 2pk) dalam Pemeriksaan Putih: Corak semakan ini adalah kegemaran saya semua item musim panas. Saya suka dalam kain taplak (ditunjukkan di atas), tetapi tuala apron dan pinggan adalah kedua yang dekat. Jenis yang kelihatan vintaj, tetapi masih segar dan bergaya.
  3. Sommar 2015 Baki dalam Corak Pear, $ 4.79: Sweet dan sedikit retro.
  4. Lampu LED Berkuasa Solar LED dalam Bentuk Pear dan Apple ($ 19.99): Pir berbentuk mewah dan lampu solar yang berbentuk epal untuk taman, teres, atau teres? Baiklah, saya dijual.
  5. Sommar 2015 Piala Kertas Tisap dalam Corak Pelbagai, $ 1.49 / 10pk: Ini akan menjadi sangat menyenangkan dan mudah untuk pihak luar.
  6. Sommar 2015 Dish Towels, $ 4.99 / 2pk: Corak pir mempunyai sedikit titik polka hijau di atasnya, tetapi corak raspberry sukar dilalui.
  7. KULLAR ($ 7.99) dan HÄLSA Flask Vac Steel ($ 6.99): Saya suka warna campuran pada kalis keluli ini, yang akan sesuai untuk bakul piknik.
  8. Sommar 2015 Bowls, $ 1.79 / 4pk: Mudah, tidak boleh dimakan BPA mangkuk percuma untuk snek on-the-go, atau pihak luar.
  9. SOCKER Plant Pot with Holder, $ 24.99: Alamak. Berapa banyak saya suka penanam keluli bersalut serbuk ini? Anda boleh menggantungnya di kerusi teras anda, yang merupakan rancangan saya untuk dilakukan.
  10. BITTERGURKA Hanging Planter, $ 9.99: Saya tidak akan menolak mana-mana bahagian yang menggabungkan putih dan kayu. Penanam ini dijual secara individu, tetapi anda boleh menyambungkannya untuk membuat penanam herba gantung dua atau tiga bahagian.

Pernahkah anda mengambil apa-apa dari koleksi musim panas IKEA?