Pembasuh ketuhar menghidangkan satu tujuan khusus yang unik di dapur. Itulah sebabnya mudah untuk mengabaikan mereka, membeli yang paling murah yang anda boleh mendapatkan tangan anda. Tetapi fikirkanlah: Anda mungkin menggunakan bekas ketuhar anda seperti alat lain di dapur anda, jadi mengapa tidak membeli yang kelihatan bagus?

Kami telah membundung segenggam sarung tangan ketuhar yang sangat comel, anda mungkin mahu memakai mereka di luar. Hei, sejuk di sana, bukan? Tiada pertimbangan.

  1. Cake for Breakfast Oven Mitt, $ 15 di Kate Spade: Sekiranya anda suka membakar, oven ketumbar merah jambu ini menggalakkan anda untuk memakan buah-buahan buruh anda, tepat pada masa yang anda tahu anda tidak sepatutnya.
  2. Bergelut Perancis Blue Oven Mitt, $ 11 di Williams-Sonoma: Striped dan klasik, sarung tangan ketuhar ini diperkukuhkan kepada dua (tambahan!) Melindungi tangan anda dari haba – bahagian luarnya bersisik dan bahagian dalamnya dipenuhi dengan terry kapas tebal.
  3. Le Creuset Heritage Oven Mitt, $ 25 di Bed Bath & Beyond: Anda sudah menyukai ketuhar Le Creuset Belanda anda, jadi idea yang baik untuk melengkapkan set dengan salah satu daripada mitts ini, memaparkan logo Le Creuset yang asal dan paip yang berwarna-warni mengelilingi trim.
  4. Metallic Cat Oven Mitt, $ 14 pada Anthropologie: Mana-mana wanita kucing akan suka memakai kuali oven kucing logam di rumahnya. Corak emas yang menarik perhatiannya pasti menonjol, sama ada dia memanggang sayur-sayuran atau membakar merawat buatan sendiri untuk kucingnya.
  5. Kubus oleh Oven Mitts, $ 22 di ModCloth: Adorable tetapi masih praktikal, beruang mangkuk berbentuk kaki berbentuk ini mempunyai pad silikon untuk membantu memegang kuali licin dan pada masa yang sama melindungi kaki, tangan, tangan anda.
  6. Coastal Stripe Oven Mitt, $ 10 di Crate & Barrel: Walaupun lautan almari adalah 100 batu dari tetingkap dapur anda, pertokoan ini akan membuat dapur anda merasa berangin.
  7. Frosted Cupcake Oven Mitt, $ 12 di Houzz: Mana-mana pembuat bakeri di rumah akan suka menggunakan cincin neon yang dicetak untuk mendapatkan makanan manisnya daripada oven dalam sekejap.
  8. Feather Oven Mitt, $ 35 di Burke Decor: Jika anda seorang tukang masak yang berhati-hati (baca: tidak akan mendapatkan jempol anda dalam periuk sos merah), anda mungkin dapat menarik menggunakan mitt ini yang kebanyakannya putih.
  9. Mastrad Silicone Oven Mitt, $ 13: Ini sarung tangan oven silikon – dengan lapisan kapas yang boleh ditanggalkan – tahan panas sehingga 480 ° F.
  10. Woven Plaid Oven Woven, $ 6 pada Sasaran: Tidak ada terlalu banyak warna atau terlalu kelabu.