Jika anda akan mengalami kesulitan membakar pai Thanksgiving anda dari awal, maka anda juga boleh membakarnya – dan sajikannya – dalam sesuatu yang akan dapat diperhatikan. Ia tidak seperti anda ingin mengeluarkan beberapa periuk aluminium yang boleh guna dan menjalankan risiko seseorang yang memikirkan ia adalah merawat yang dibeli di kedai (bolehkah anda ?!).

Ambil salah satu kue pai yang menarik dan tetamu anda akan mengambil perhatian.

  1. Staub Ceramic Pie Dish, $ 30: Sesuai untuk kekok dan mentega-jari, pilihan ini oleh Staub mempunyai dua pemegang, jadi anda boleh mendapatkan cengkaman yang baik apabila menariknya keluar dari ketuhar.
  2. Tersembunyi Quote Pie Plate, $ 30 di Food52: Kami tidak pernah bersetuju dengan kuali pai lebih daripada kami bersetuju dengan yang ini. Kita tidak boleh mengatakannya dengan lebih baik lagi!
  3. Pai Daging Labu yang Dilindungi, $ 25 di Crate & Barrel: Hidangan pai stoneware ini boleh membantu dengan mana-mana bahagian meja besar mendedahkan anda merancang. Batang labu bertindak sebagai pemegang untuk kemudahan tambahan.
  4. Spai Dish, $ 25 di Kaufmann Mercantile: Untuk kerak rangup, cuba hidangan tanah liat ini. Bahan berliang dikatakan mengeluarkan kelembapan berlebihan sebagai bak doh.
  5. Mudah Merebut Piring Biru Pai Biru, $ 9: Pyrex yang dicuba dan benar? Dalam biru? Dijual!
  6. Mason Cash Varsity Pie Dish, $ 24: Jika anda seorang Downton Abbey kipas, anda perlu kuali pai ini. Ini oleh Mason Cash, syarikat yang membuat mangkuk campuran yang digunakan di dapur oleh Daisy dan Puan Patmore. Benar! Pastikan anda berkongsi fakta yang menyeronokkan ini dengan tetamu anda kerana wajah mereka.
  7. Marmer Enamelware Round Pie Pan, $ 17: Kecantikan ini berwarna dari enamelware, yang bermaksud ia boleh digunakan di atas panggangan atau di atas api unggun jika anda mempunyai lebih banyak perayaan luar.
  8. Pai Dish Heritage, $ 50: Pasti, ini adalah pilihan splurgiest di sini, tetapi perbelanjaan mungkin berbaloi kepada anda jika anda sudah mendapat dapur yang dipenuhi dengan satu atau dua Le Creusets. Lelaki mahal ini datang dalam warna klasik.
  9. Sweet Nothings Pie Dish, $ 20: Untuk semua anda pembuat pembuat poket di luar sana, Kate Spade New York pan ini kira-kira sebagai pelindung kerana ia mendapat. Surat yang dibangkitkan di tengah berkata “Sweet Nothings.”
  10. Pai Pai Kecil, $ 18 di Emile Henry: Pasti, hidangan pai kecil ini hanya 5.5 inci, tetapi itu bermakna anda tidak perlu berkongsi apa sahaja yang anda bakar di dalamnya.