Kenapa pelan makan pada sekeping kertas sekerap atau nota melekit? Pasti, anda mungkin sudah mempunyai orang-orang yang bertaburan di sekitar rumah, tetapi buku nota dan pad yang tidak begitu mahal ini sebenarnya boleh memberi inspirasi kepada anda untuk berhenti bercakap tentang perancangan makan dan sebenarnya melakukannya.

  1. Saya Tidak Mempunyai Ide Apa Yang Makan Pad, $ 7 di Knock Knock: Pad ini menceritakannya seperti – dan mempunyai banyak ruang untuk membantu anda menukar cerita.
  2. Chambray Notebook, $ 24 pada Dilantik: Mudah dan cantik, perlindungan notebook ini juga tahan air, yang bermaksud cukup sukar untuk menangani perancangan tepat di tengah-tengah dapur.
  3. Polka Dot Journal, $ 18 di Sugar Paper: Kembalikan kupon anda ke halaman buku nota ini dan band elastik boleh membantu mereka tetap berada di tempat sementara semuanya disekat dalam dompet anda.
  4. Notebook Tapestry, $ 15 di Rifle Paper Co.: Dengan 130 halaman yang dikuasai dan mengikat rata, anda boleh merancang hati anda dalam keindahan yang berwarna-warni ini.
  5. Nota Corak Nanas, dari $ 16 di Minted: Peribadikan penutup ini dengan inisial anda dan kemudian pesanan dalam apa jua gaya buku nota (spiral-bound? Perancang mingguan? Bulanan?) Adalah yang terbaik untuk anda.
  6. Journal Daily Slate Jurnal, $ 13 di Sumber Kertas: Notebook ini hanya boleh memberi inspirasi kepada anda untuk mencuba resipi baru (atau tiga).
  7. Kalender Mingguan, $ 10 di Poketo: Nota melekit dan kalendar dalam satu! Anda boleh menyiarkan pad ini di dalam peti sejuk dan menggunakannya untuk merancang untuk minggu ini.
  8. Perancang Makan Boleh dicetak, $ 5 di JPWDesignStudio: Perintah fail yang boleh dimuat turun ini dan anda boleh mencetaknya seberapa banyak yang anda perlukan. Pasti mengalahkan garisan tangan anda sendiri (bengkok), betul?
  9. Tentera Laut + Aqua Slim Criss-Cross Notebook, $ 7 di Poppin: Slim dan berwarna-warni, buku nota ini akan sesuai dengan dompet anda – dan anda sentiasa dapat melihatnya, tidak kira berapa banyak sampah yang terapung di sana.
  10. Pad Perancangan Makan, $ 10 di Perancang Bloom: Setiap helaian dalam pad perancangan makan magnet ini termasuk senarai beli-belah yang berlubang, yang boleh merobek dan dibawa ke kedai.

Ambil makan perancangan yang melampau: Bagaimana Anda Menggunakan Pelan Bullet Jurnal Anda?