Pernah membayar $ 7 untuk kad dan merasa benar-benar bersalah mengenainya? “Itu surat!” anda berkata, dalam usaha untuk membuat diri anda berasa lebih baik. Namun, itu banyak yang perlu dibelanjakan pada kad. Sesetengah orang berpendapat bahawa $ 6 adalah terlalu banyak. Tetapi ia adalah Hari Valentine dan lain-lain penting anda mungkin bernilai sekeping kertas $ 6, bukan? Merosakkan orang yang anda sayangi dengan salah satu kad-centric makanan ini.

  1. Lebih daripada kad kopi, $ 6 di Minted: Sepatutnya percaya, kad ini adalah bukti bahawa ia benar.
  2. Bacon Me Crazy Card, $ 5.50 di Hello Lucky: Pastikan anda memberitahu dia bahawa anda bermaksud gila dengan cara yang baik!
  3. Ramentic Card, $ 4.50 pada TinyBeeCards: Berikan pujian kepada orang yang anda cintai dan juga mencadangkan apa yang anda inginkan untuk makan malam.
  4. Kad Sushi Valentine Kegemaran, $ 4 di Sumber Kertas: Ditton kad ini.
  5. Letterpress Love Pizzas Valentine Card, $ 5 di Source Paper: Sukar untuk mendapatkan cheesier daripada kad ini. Dapatkannya? Kerana pizza mempunyai keju pada mereka? Kami akan menerangkan kemudian.
  6. Kad Pastif, $ 5 di Greenwich Letterpress: Cinta pasta? Suka SO anda? Letakkannya secara bertulis dengan kad karbohidrat ini.
  7. Saya Chews You, $ 4.50 pada HeartsAndSharts: Kad ini benar-benar memecah kakitangan kami, atas sebab tertentu.
  8. Langkau Card Beet, $ 4.50 di LittleLoveliesStudio: Untuk cinta sayuran sayuran anda, kad ini cheeky dan manis pada masa yang sama.
  9. Kad Avo-Cuddle, $ 4.50 di ErinAndElizabethCo: Tidak akan makan malam pada hari besar? Kad ini mempunyai satu lagi aktiviti untuk dicadangkan! Cuddling. Nah, secara teknikalnya menghindari, tetapi anda mendapat idea itu.
  10. Bagel Card, $ 4.50 pada TinyGangDesigns: Walaupun orang yang anda sayangi lebih suka bagel wijen (dia dibenarkan menjadi salah!), Dia sepatutnya mendapat sepakan keluar dari kad ini.

Perlu kad untuk anak anda ke sekolah? Lihat sini: Kad Hari Valentine Best Classroom Anda Boleh Cari di Amazon