Walaupun Hari Peringatan adalah, pertama sekali, satu masa untuk mengingati dan mengucapkan terima kasih kepada lelaki dan wanita tentera kami untuk perkhidmatan mereka, ia juga menjadi masa ketika banyak peruncit memegang beberapa jualan utama.

Berikut adalah beberapa tawaran terbaik yang berlaku di internet pada hujung minggu ini.

AllModern

Gunakan kod “SPF15” untuk mengambil tambahan 15 peratus item barangan Memorial Day sekarang hingga 29 Mei.

Depot Rumah

Semak gril dan perokok pilihan (sehingga 15 peratus), peralatan (sehingga 40 peratus), perabot patio dan aksesori (sehingga 30 peratus), hiasan rumah (sehingga 30 peratus), dan banyak lagi. Terdapat banyak jualan dan tarikh tawaran berbeza mengikut kategori, tetapi untuk sebahagian besar, anda mempunyai beberapa hari untuk menyimpan.

Houzz

Sekarang hingga 30 Mei, ada jualan di seluruh tapak dengan penjimatan sehingga 80 peratus. Jika anda merancang apa-apa jenis pengubahsuaian, ia patut dilihat, kerana jualan termasuk sinki dapur, kran, tudung pelbagai dan peralatan. Sudah tentu, aksesori dapur yang lebih kecil disertakan juga.

JCPenney

Sekiranya anda berada di pasaran untuk rangkaian baru, mesin basuh pinggan mangkuk, atau peti sejuk, penjualan ini sememangnya bernilai diperiksa. Kedai menawarkan sehingga 40 peratus daripada peralatan utama terpilih. Plus, sehingga 50 peratus dari perkakas rumah dan pilih aksesori teras.

Overstock

Ia mungkin membawa anda semua hujung minggu untuk menyusun jualan ini: Terdapat lebih daripada 900,000 item pada markdown dari sekarang hingga 28 Mei. Tawaran termasuk tambahan 20 peratus dari taman, teres dan produk makan luar.

Di samping itu, Overstock akan memadankan semua sumbangan pelanggan kepada Yayasan Pahlawan Operasi Khas – sebuah untung yang menyediakan biasiswa kepada anak-anak Angkatan Tentera, Tentera Laut, Tentera Udara, dan anggota operasi khas Marin yang telah kehilangan nyawa mereka dalam garis tugas.

(Kredit imej: Sasaran)

Sasaran

Beli dalam talian dan gunakan kod promo HERO untuk menjimatkan tambahan 15 peratus ke atas barangan patio, perabot, permaidani, dan kasur Casper. Sesetengah perkara sudah sampai 30 peratus dan kod HERO memakan masa 15 peratus lagi. Kod ini baik sekarang hingga hari Isnin.

Wayfair

Kini melalui 29 Mei, terdapat pelbagai jualan yang boleh didapati di Wayfair. Grills dan lubang api sehingga 50 peratus; perabot patio sehingga 65 peratus; dapur dan perabot makan sehingga 75 peratus. Dan barang-barang lain – seperti beberapa barangan dan pencahayaan Cuisinart – juga dijual.

Elm Barat

Sekali lagi, West Elm sedang melancarkan acara “Beli Lebih, Jimat Lebih”, yang bermakna anda dapat menjimatkan sehingga 30 peratus jika anda membelanjakan lebih daripada $ 3,000. Jika anda membelanjakan $ 100 atau lebih, anda akan mendapat sekurang-kurangnya 15 peratus. Dan beberapa perabot bahkan perkapalan secara percuma.

(Kredit imej: Williams Sonoma)

Williams Sonoma

Beberapa kategori dijual sekarang hingga 28 Mei. Anda boleh mengambil 20 peratus daripada alat memasak Williams Sonoma, 20 peratus dari peralatan memasak, sehingga 70 peratus dari pisau Wüsthof, 20 peratus daripada produk luar, 20 peratus daripada es krim penting, dan 20 peratus daripada wain dan keperluan koktel. Plus, anda akan mendapat penghantaran percuma pada apa-apa di laman web ini.

Pasar Dunia

Sekiranya anda ingin berpakaian meja berkelah luar, kini adalah peluang anda. Hari ini, hingga 28 Mei, anda boleh menjimatkan 50 peratus daripada semua peralatan makan melamine dan minuman akrilik, dan 40 peratus alat pemanggang dan minum dispenser. Jika anda ingin mendapatkan selesa, anda boleh menjimatkan 30 peratus dari semua kerusi Adirondack dan sehingga 30 peratus pada bantal luaran.

Apa yang anda beli untuk Hari Peringatan ini?