Booze sentiasa hadiah yang baik. “Nah, saya sudah cukup,” kata tidak pernah minum. Pastikan anda membelinya botol yang dia belum ada. Mana-mana pilihan unik ini harus melakukan silap mata.

Nota mengenai penyumberan: Kami mengutip semua produk ini di peruncit minuman keras dalam talian yang besar, tetapi kemungkinan besar mereka boleh didapati untuk mendapatkan kurang wang (dan tiada penghantaran) di kedai minuman keras berhampiran anda. Juga, penghantaran ke beberapa negeri mungkin rumit, jadi pastikan untuk memeriksa!

  1. Victoria Pink Gin, $ 28 di Gin Lane: Pencinta wain boleh memiliki semua kemerah-merat yang mereka mahu, selagi peminum gin boleh mempunyai barang merah jambu ini, yang mendapat warna dari herba dan minuman keras.
  2. Amaro Nardini Liqueur, $ 43 di Astor Wines: Bagi acara selepas makan malam, amaro ini adalah pahit, manis, dan sihat pada masa yang sama.
  3. Cider Sampler, $ 60 di Shacksbury: Peminat cider boleh mencuba campuran kering, separuh kering, basque cider, dan banyak lagi.
  4. Rosemary Vodka, $ 44 pada mulut: Vodka berperisa Rosemary! Cukup berkata.
  5. Rutte Celery Gin, $ 48 di Ace Spirits: Gin ini telah disuling dengan jintan juniper, saderi, ketumbar, akar angelica, kulit jeruk manis, dan kapulaga untuk cahaya, zesty, dan sedikit selesai asin.
  6. Fog Point Vodka, $ 125 di Casker’s: Pasti, botol ini agak mahal, tetapi itu kerana vodka pertama yang dicampur dan dipotong dengan air yang ditangkap kabut dari Bay Area. Kabus!
  7. Mister Kat’z Rock and Rye, $ 30 di Mash and Grape: Kembali pada hari, orang yang mendapati wiski rye terlalu keras untuk minum akan membubarkan gula-gula batu ke dalam setiap kaca. Botol ini manis (seperti gula-gula batu) dengan sentuhan buah dan rempah.
  8. Polugar Tidak. 2 Bawang Putih & Lada Merenungkan Roh Breadwine, $ 50 di Mission Liquor: Berbeza dengan vodka moden, Polugar lebih seperti wain roti Rusia. Dan botol ini diselitkan dengan bawang putih dan lada, yang menjamin untuk mengejutkan dan menggembirakan mana-mana penerima.
  9. Colorado Clear Mountain Moonshine, $ 25 di Ezra’s: Lada kuprum yang dijual di dalam balang Mason? Ya sila!
  10. Mengajar Malt Single, $ 46 di Master of Malt: Makan malam kegemaran kami yang baru! Seorang tukang sipil Ireland dengan nota buah-buahan dan rempah-rempah, dan selesai berkrim. Masa di oak memberikannya kelancaran hangat bersama-sama dengan cahaya dan ketiadaan asap yang menjadikan wiski Ireland selain sepupunya dari Scotland.