Semua yang anda perlukan untuk menghiasi pokok Krismas anda berada di … dapur anda! Benar. Walaupun anda tidak mempunyai berpuluh-puluh mini rolling pin di tangan, anda boleh mencampur dan memadankan sekumpulan barang-barang ini sehingga pokok anda semua dihiasi. Dan kemudian, apabila cuti berakhir, jangan letakkan mereka di ruangan bawah tanah. Letakkan mereka untuk bekerja membuat perkara manis sepanjang tahun.

  1. Whisks mini: Tiada apa-apa selain daripada pemukul mini. Tali sekeping tali melalui gelung pada pemegang (atau juga wayar pada pukul) dan gantung.
  2. Jar kecil jeli: Gunakan tukul dan kuku untuk mencucuk dua lubang ke dalam tudung jeli yang kosong (dan bersih). Kemudian, tuangkan ujung-ujung bilah melewati lubang-lubang dan simpulkan simpulan pada setiap ujung untuk membuat cangkuk. Jika anda berasa lebih bercita-cita tinggi, anda boleh menambah patung-patung kecil di dalam untuk membuat dunia salji serba sedikit.
  3. Cincin balang Mason: Hampir setiap rumah di Amerika mempunyai beberapa balang Mason. Cabut tutup dan gunakan cincin logam sebagai perhiasan.
  4. Sudu kayu yang kecil: Ini akan kelihatan seperti sayang di atas pokok. Sekiranya anda tidak mempunyai lubang dalam pemegang (dan anda tidak mahu mengebom beberapa!), Hanya tali tali leher di sekeliling leher sudu.
  5. Pemotong kuki: Tali sekeping tali melalui setiap pemotong cookie dan gantung. Atau, klik di sini untuk mengetahui cara membuat keseluruhan gunting keluar dari pemotong cookie.
  6. Klip beg: Jika anda mempunyai beberapa klip beg yang comel, tidak ada alasan mengapa mereka tidak boleh membuat penampilan di atas pokok anda. Ambil klip comel dan ceria ini, contohnya. Anda juga boleh klip mereka terus ke cawangan.
  7. Penutup botol: Hidupkan botol botol comel ke dalam perhiasan hanya dengan tali kecil. Ia tidak seperti anda memerlukan mereka pada tahun ini – kami menebak tetamu percutian anda akan dapat membantu anda memoles sebotol wain (atau tiga).
  8. Cincin serbet: Jika anda tidak membuang pesta formal musim ini dan tidak memerlukan cincin serbet anda, letakkan di atas pokok anda. Thread mereka terus melalui cawangan atau gantung dengan rentetan.
  9. Sponges: Jangan risau, kami tidak mencadangkan anda menggantung sekelompok persegi panjang merah jambu dan kuning yang hodoh. Sponges sangat mudah dipotong, jadi anda boleh menggunakan gunting untuk memotong bintang, lelaki gingerbread, atau apa-apa lagi. Tambah cangkuk hiasan dan anda sudah selesai.
  10. Mini rolling pins: Perkara-perkara ini membuat perhiasan yang lebih baik daripada perhiasan sebenar! Tali tali ke pemegang dan gantung.

Curi lebih banyak bekalan dari dapur anda: 3 Mudah DIY Garlands untuk Pokok Krismas Makanan-Lover anda