Adakah anda mempunyai pegboard? Adakah anda suka begitu, begitu banyak? Adakah anda juga mendapati bahawa sukar untuk mencari aksesori comel untuk pegboard anda?

Sekiranya anda menjawab ya, kami bersama anda! Percaya atau tidak, tidak ada syarikat di luar sana yang didedikasikan untuk membuat kesukaan anda dan berfungsi. Kami telah bercakap tentang memulakan perniagaan sampingan di sini (jangan mencuri idea kami!), Tetapi dalam masa yang sama, kami membundarkan sekumpulan rak, bakul, dan aksesori hiasan yang boleh anda gunakan.

  1. Rak pendakap dinding segi tiga Carter, dari $ 8 di Urban Outfitters: Oh-begitu-kecil dan masih berfungsi super, lelaki kecil ini cukup besar untuk beberapa bekas kecil, bingkai kecil, atau penanam kecil.
  2. Silinder Kaca untuk Dinding, $ 20 untuk empat di Jamali Garden: Pasu kaca ini cukup tinggi untuk memegang sudu kayu. (Kombo kayu dan kaca sentiasa baik.)
  3. Rak Spice 3-Shelf Wire, $ 10 di The Container Store: Secara teknikalnya digunakan untuk dinding, setiap rak mempunyai dua mata untuk cangkuk, yang bermaksud ia akan disokong sepenuhnya pada pegboard.
  4. Umbra Trigg Hanging Container, $ 24 untuk dua: Kami telah menyukai bekas geometri ini untuk penanam, pen, dan segala macam kemungkinan dan berakhirnya.
  5. Set Bakul Peggable Wire, $ 15 untuk tiga: Gunakan set bakul untuk menamatkan perkara seperti mentol bawang putih, kentang, lemon, dan banyak lagi.
  6. Pemegang Majalah Copper Wire, $ 18 di The Container Store: Jangan tertipu oleh nama produk ini – ia boleh menyimpan lebih daripada majalah. Cuba muatkannya dengan papan memotong, buku masakan, menu takeout, dan resipi.
  7. Tembaga Tembaga Tembaga, $ 35 di CB2: Rak terkecil berukuran 24 inci dan boleh dengan mudah diikat pada kurungan pada pegboard.
  8. Rod Dowel Kraf Kayu Semulajadi yang belum selesai, $ 4.50: Kami menggantungkan dowel ini dari papan pegangan dan menambah S-cangkuk supaya pelbagai peralatan dan peralatan boleh menjejaskannya.
  9. Bingkai Galeri, dari $ 10 di West Elm: Tidak semua perkara di pegboard anda perlu berfungsi. Mungkin anda mahu menambahkan beberapa seni ke pegboard anda? Isikan bingkai terkecil dengan cetakan dapur yang berkaitan dan gantung.
  10. Gantung Pasu Bunga Seramik, $ 12 di Hadiah saya: Gunakan ini sebagai penanam herba atau cawan kecil untuk memegang sudu kopi. Terdapat lubang di bahagian belakang untuk membuat gantung lebih mudah.