Tembaga! Adakah terdapat sesuatu yang lebih cantik atau lebih serba boleh? It’s Instagram-layak dengan sendiri dan kelihatan lebih baik apabila dipasangkan dengan marmar, jubin bawah tanah, kayu, apa-apa pudina hijau – senarai terus!

Walaupun mungkin #lifegoals untuk mendapatkan set alat memasak tembaga yang sangat mahal, terdapat banyak aksesori tembaga yang sangat berpatutan untuk menampung kita sepanjang masa. Lihat sahaja 10 penemuan ini – semuanya $ 25 atau kurang!

  1. Piala Parti Tembaga, $ 16: Maaf, pesta parti plastik merah, anda telah digantikan oleh versi comel dan boleh diguna semula ini.
  2. Pemegang Towel Kertas Bergantung InterDesign Forma, $ 18: Simpan ruang di atas meja anda dengan menggantung pemegang tuala tembaga ini dari dinding atau di bawah kabinet anda.
  3. Umbra Pulse Trivet, $ 11: Ini trivet anggun ini terlalu cantik untuk ditutup dengan kuali panas.
  4. Oggi Copper Plated Stainless Steel Utensil Holder, $ 20: Isi tempat ini dengan peralatan kayu dan simpan di sebelah dapur untuk membantu pembantu meja countersop (dan berguna!).
  5. Asobu Coolest Stainless Steel Beer Growler, $ 25: Bawa ini ke kilang bir kegemaran anda dan ia akan memegang 64 auns bir. Berapa lama yang akan berlangsung di rumah, dengan baik, hanya anda yang boleh menjawabnya.
  6. Kikkerland Vintage Bottle Opener, $ 9: Pembuka botol tercantik yang pernah kita lihat. Anda mungkin perlu mendapatkan sebuah bar kereta supaya anda mempunyai tempat untuk memaparkannya.
  7. Fox Run Copper Hanging Baskets, $ 10: Diperbaharui (tembaga!) Mengambil keadaan keranjang tergantung klasik. Anda tahu apa yang perlu disimpan di sini: epal, pisang, tuala kain, dan sebagainya.
  8. Bodum Chambord Classic Storage Jar, $ 18: Kopi anda tidak akan kelihatan lebih menarik daripada kaca ini dan balang simpanan 34-ounce logam.
  9. Plum Drop Cap Loket Set, $ 17: Gantung salah satu daripada jadual sarapan pagi anda atau pulau dapur anda. Jika seseorang itu tidak mencukupi untuk menyalakan ruang, dapatkan sekumpulan – pada titik harga ini, ia akan menjadi tidak bodoh!
  10. Cocktail Kingdom Japanese Style Jigger, $ 20: Campurkan minuman seperti pro dengan pengukur cantik ini.