Kombo manis ini memang tidak datang tanpa pendapat yang kuat. Dan kami yakin bahawa sedikit coklat gelap cair adalah satu-bahan yang menaikkan keperluan tembikai anda musim panas ini.

Mengapa Peningkatan Ini Membuat Tembikai Lebih Hebat

Jika anda perlu yakin bahawa semangka sebenarnya pencuci mulut, coklat pastinya cara untuk melakukannya. Walaupun buah segar yang dicelup dalam coklat bukan sesuatu yang baru, ini bukan persamaan yang sama.

Bagaimana hendak melakukannya

Barang-barang yang berair dan coklat biasanya lebih banyak musuh daripada teman-teman, jadi kunci untuk membuat kerja naik taraf ini adalah penyejuk beku. Potong tembikai menjadi baji dan letakkan kepingan-kepingan di dalam penyejuk beku secukupnya sebelum mencelupkannya ke dalam coklat cair. Kembalikan mereka ke beku supaya sejuk selama kira-kira 45 minit atau sehingga set coklat.

Naik taraf Semangka Segar Anda

Siri manis ini membawa anda pada pengembaraan untuk mengalami semangka dengan cara baru. Dengan bantuan tidak lebih daripada empat bahan pantry biasa, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengubah ruji musim panas yang sudah lazat ini menjadi sesuatu yang lebih luar biasa.