Kami telah banyak bercakap mengenai kopi ais sejak kebelakangan ini, tetapi ia adalah selepas semua tempat di mana ramai di antara kita menghabiskan wang tunai tambahan, membeli minuman sejuk di kedai kopi apabila ia benar-benar lebih mudah dan terbaik dari semua yang lebih enak untuk membuat kopi ais di rumah . Anda telah membaca tentang cara membuatnya dengan balang mason dan kain keju, tetapi kami juga tidak boleh membantu dihancurkan dengan The Toddy. Inilah sebabnya.

Kini sebelum kita menyanyikan puji-pujian ini semua sistem pembuatan kopi kopi putih yang sejuk, kita perlu memberitahu anda tentang kegagalan kami untuk membina sendiri, tanpa itu. Alasan basah kita tidak tinggal di mana kita mahu mereka, kopi tidak tinggal di mana kita mahu dan walaupun kita telah diketahui membuat kekacauan di dapur, tidak kira berapa kali kita mencuba, kita hanya weren ‘ tidak berjaya. Kaedah mason tidak hanya untuk kami. Oleh itu, kami telah merosakkan dan membeli The Toddy dan telah berlayar lancar sejak itu!

Toddy memegang 9 cawan air dan 1lb kopi. Anda lapisan kopi dan air ke dalam takungan besar, seli mereka untuk membantu basah semua alasan tanpa kacau. Di bahagian bawah terdapat palam dan penapis (yang boleh diguna semula) untuk menyimpan sesuatu.

Kami telah menetapkan kopi kami untuk dibancuh pada waktu malam dan ia bersedia untuk mengalir pada waktu pagi, satu proses yang mengambil masa kira-kira 30 minit. Sebuah tong sampah dengan tudung ketat udara dimasukkan untuk menangkap drip dari takungan yang duduk di atas atas sambil menjerang. Pekat kopi akan disimpan selama beberapa minggu di dalam peti sejuk dan bulan dalam peti sejuk. Kami ingin memastikan mereka beku dalam kiub untuk kegunaan mudah dalam sos dan menggosok untuk hidangan lain di dapur.

Untuk minum, kami menggabungkan 1 bahagian kopi dengan 3 bahagian air / susu, seluruh ais, untuk cawan smoothest joe yang pernah kami miliki! Menggunakan Toddy memberikan kita kemampuan untuk membuat lebih banyak tumpuan yang lebih besar, yang menghilangkan keperluan untuk membuat batch lebih dari sekali seminggu, kadang-kadang dua! Ia sempurna untuk pihak-pihak dan membuat bru lebih awal dari masa yang singkat. Ia juga boleh digunakan untuk teh minuman sejuk, walaupun kita tidak menguji jalan itu!

Kami tidak mempunyai satu tumpahan, tamparan, sploosh, penapis tersumbat atau masalah kerana kami mula menggunakannya. Walaupun sesetengahnya masih berpegang teguh dengan kaedah balang mason, The Toddy hidup dengan semua hype internet, pengikut kultus dan telah membuat kami mempunyai kafein (walaupun minuman kopi sejuk mempunyai 1/3 kurang kafein daripada kopi tradisional yang dibancuh panas)!

Berkaitan: Makan yang Baik: Piala Kopi Ultimate

(Imej: Sarah Rae Trover & Toddy Outlet)