Baiklah, mari kita lihat persembahan tangan: siapa yang terlalu letih untuk memasak setiap malam minggu? Yup, itulah yang kami fikir … kami juga.

Pada hujung minggu, kami ingin pergi ke pasar petani tempatan dan memuatkan hasil segar, daging, keju, telur, dan sebagainya. Sering kali kita akan menumpukan satu hari untuk menyediakan lasagnas, casseroles, sup, dan stews yang kita simpan dalam bekas penyimpanan Pyrex yang indah ini yang sempurna dari pembeku ke oven ke meja.

Kontena datang dalam bentuk segi empat tepat atau bulat dan beberapa saiz yang berbeza, dan mempunyai penutup tangkai biru yang tahan lama. Kontena adalah ketuhar dan peti sejuk; penutupnya adalah selamat dengan ketuhar gelombang mikro. Keseluruhan produk adalah mesin basuh pinggan mangkuk, yang menjadikannya bersih.

Minggu lepas di Terapi Pangsapuri Los Angeles, kami bertanya apa upacara selepas kerja anda. Ritual kami adalah untuk mengambil satu daripada makanan kami yang disediakan dari peti sejuk dan pop di dalam ketuhar. Walaupun ia memasak, kami tergelincir ke dalam pakaian sarung kusyen lembut dan menghirup segelas wain. Dalam masa sejam, makan malam yang sihat dan lazat sudah sedia untuk kita makan!

(Imej dari Pyrex)